Muntatge de fotos de primer pla de Sílvia Abril amb un plànol general d'una platja de fons
GENT

La bonica ciutat costanera de Catalunya que va veure néixer la Sílvia Abril

L'actriu i humorista Sílvia Abril recorda com va ser la seva infància a aquesta localitat situada a la costa catalana

Si alguna cosa ha aconseguit amb escreix l'actriu i humorista Sílvia Abril, és guanyar-se l'admiració de tots els seus seguidors. La seva llarga trajectòria al món de la televisió l'ha convertit en una figura molt apreciada a les llars espanyoles.

I és que al llarg dels anys hem pogut veure-la participar en diversos projectes com a actriu, presentadora o col·laboradora. Però malgrat la infinitat d'etapes per les quals ha passat Sílvia Abril, n'hi ha una que mai no oblidarà, i aquesta és la seva infància.

Quelcom del que sempre es mostra molt orgullosa Sílvia Abril és dels seus orígens. I és que la catalana mai no es cansa de parlar i de lloar el lloc que la va veure néixer. Es tracta de Mataró, ciutat costanera ubicada a la capital del Maresme.

Pla mig de Sílvia Abril

Sílvia Abril recorda els millors moments de la seva vida a Mataró

Mataró, situat a la província de Barcelona, és un dels municipis que segueix la costa mediterrània catalana. Es troba a 33 quilòmetres de la ciutat comtal.

La localitat de Mataró ronda els 127.000 habitants, per la qual cosa es pot considerar una ciutat amb totes les lletres. Tot i això, com ja ha comentat l'actriu en diverses entrevistes, l'essència de poble del Maresme converteix tota aquesta zona en un espai molt familiar i acollidor.

Sílvia Abril va néixer i va viure a Mataró. Allí va passar tota la seva infància i adolescència, fins que es va traslladar a Barcelona per començar els estudis a l'Institut del Teatre.

Plànol mitjà del jurat d''Oh happy day' en què apareix Sílvia Abril amb rostre somrient assegut al plató de TV3 amb altres companys

Abril ha participat en diversos projectes cinematogràfics i televisius, com actriu, presentadora, col·laboradora i, fins i tot, participant.

Així doncs, l'hem pogut veure en sèries com La que se avecina, o pel·lícules com la saga Torrente o Spanish Movie. També destaca la seva aparició en programes com Buenafuente, El Hormiguero o Tu Cara Me Suena, sense oblidar la seva participació a Eurovisió 2008.

Sílvia Abril es manté fidel als seus orígens

Sílvia Abril sempre troba el moment per dedicar paraules boniques al lloc que la va veure créixer. I és que quan et trobes a gust en un lloc, aquest es converteix per sempre en casa teva.

Potser aquest és el motiu pel qual l'humorista ha decidit quedar-s'hi a viure, amb el seu marit Andreu Buenafuente. La parella, amb una filla en comú, actualment resideix a Cabrera de Mar, situat a només 6 quilòmetres de Mataró.

➡️ Gent

Més notícies: