Muntatge fotogràfic entre una imatge de Shakira i una imatge dels seus fills

La delatora reacció dels fills de Shakira a la seva actuació als Latin Grammy

Milan i Sasha van estar molt presents als premis

Shakira s'ha coronat aquest dijous a la nit. La colombiana es va endur el Latin Grammy de la Cançó de l'Any i Millor Cançó Pop amb la seva Shakira: BZRP Music Sessions, Vol.53, en una gala on va estar molt present Gerard Piqué.

La realitat és que a l'exfutbolista no li va caldre anar a la gala per ser-hi present. I és que, Shakira es va coronar amb la cançó que és un autèntic dard cap a la figura de Piqué. Tot i això, l'artista colombiana va anar a la gala acompanyada pels seus fills Milan i Sasha, els quals també van tenir molt protagonisme.

Imatge de Shkira i Bizarrap rebent el premi dels Latin Grammys
Shakira i Bizarrap van rebre el premi a la millor cançó pop. | Europa Press

La reacció dels fills de Shakira posen Gerard Piqué al focus

Milan i Sasha van tornar a Espanya per acompanyar la seva mare a la seva gran cita amb la música llatina. La realitat és que els petits han esdevingut el motor de la colombiana i, sense voler-ho, es van convertir en l'epicentre de les mirades dels milers de fans.

Després de rebre el premi, la colombiana va pronunciar un discurs dedicat a ells, però en què també va tenir protagonisme Gerard Piqué. "Li vull dedicar als meus fills, Milan i Sasha, perquè els he promès que seré feliç. Els he promès que tindran una mare que riurà amb tot el riure perquè s'ho mereixen", va començar.

"Des de ja estic pensant en el que ha de venir, en les cançons que escriuré, en les gires que estic per fer, en el públic amb què competiré... Perquè, com diu un amic, en el passat ja no hi ha res, només es recorda el futur”, va indicar després de rebre el preu.

Després de pronunciar aquestes paraules, els seus fills es van convertir en el focus de totes les mirades. Van ser molts els que es van fixar en la reacció dels infants, que van mostrar l'orgull que tenen cap a la mare.

Tot i que la cançó amb què Shakira va guanyar el premi conté diversos atacs contra la figura de Gerard Piqué, els petits van aplaudir el moment en què la seva mare recollia el premi. I no només això, a més, van participar en l'actuació d''Acròstico'.

Veurem que li sembla això a l'exfutbolista del Barcelona, que en el moment en què es va llançar el videoclip no sabia que els petits hi apareixien. La realitat és que el tema de l'exposició dels nens és un tema molt present. Doncs, recentment, Shakira va criticar que els seus fills apareguessin en una revista al costat d'Iban Llanos.