Fotomuntatge de David Verdaguer amb una imatge del seu Instagram on surt pepa pig

GENT

David Verdaguer: El curiós nom de la seva filla petita i la seva gran preocupació

David Verdaguer pot ser que aquest dissabte 10 de febrer guanyi el seu segon Goya gràcies al seu paper a Saben aquell

David Verdaguer pot ser que aquest dissabte 10 de febrer guanyi el seu segon Goya. El català està nominat com a millor actor protagonista per Saben aquell. A la pel·lícula, l'actor encarna l'humorista Eugenio i tot fa pensar que és un dels favorits per guanyar.

Tal com podem llegir a la seva sinopsi, el film tracta "sobre els primers anys de carrera de l'humorista Eugenio". I és que amb el temps, el còmic es va convertir en un dels personatges més icònics del moment.

Tant és així que el director David Trueba ha decidit rendir-li homenatge amb aquest magnífic projecte audiovisual. Ara, caldrà esperar unes hores més per descobrir qui s'emportarà l'estatueta més cotitzada del moment.

David Verdaguer i la seva filla

David Verdaguer i Maria Rodríguez tenen una filla en comú amb un curiós nom: Lupe. Com no podia ser altrament, una de les aficions de l'intèrpret és passar temps amb la petita. Amb Lupe surt a fer passejades i comparteixen la seva vena artística.

En una entrevista a El Hormiguero, David Verdaguer va assegurar que la seva filla "normalment s'adorm amb totes les pel·lícules que faig".

A més, va confessar la seva gran preocupació. Des que és pare pateix molt per la seva filla, com si tingués una por continuada, "em passa constantment", va sentenciar. Cosa que passa a totes les famílies, especialment als pares primerencs.

Imatge de Maria Rodríguez Soto, parella de David Verdaguer
María Rodríguez Soto i David Verdaguer tenen una filla en comú. | Europa Press

Tot i que l'actor és força actiu a les seves xarxes socials, no ha compartit cap fotografia amb la seva filla.

D'aquesta manera, suposem que tant ell com la seva parella, l'actriu Maria Rodríguez, volen preservar la identitat de la nena. Una cosa molt natural en els temps que corren, ja que encara que semblin inofensives, les xarxes socials poden fer molt de mal.

Tot i això, l'Instagram del català és ple d'imatges amb un toc d'humor, cosa que el defineix força. Des de publicar una instantània disfressat de Superman, fins a compartir un suc a una terrassa amb Pepa Pig.

Lupe, famosa fins i tot abans de néixer

Com ja hem dit, David Verdaguer és parella de l'actriu Maria Rodríguez. I, sorprenentment, els actors van decidir portar a la gran pantalla el seu embaràs. Ho van fer amb la pel·lícula Els dies que vindran, la qual va aconseguir la Biznaga d'Or al Festival de Màlaga de 2019.

En una entrevista amb Sidescout, Maria Rodríguez Soto va parlar d'aquest projecte audiovisual atípic. "Acceptem gravar el nostre embaràs amb la condició que no fos un reality sobre nosaltres", va confessar l'actriu catalana.

Així mateix, podríem afirmar que Lupe es va convertir en tota una estrella fins i tot abans de néixer. Tot i que la nena encara és molt petita, caldrà veure si en un futur decideix seguir els passos dels seus pares. I és que té uns bons mestres per esdevenir una gran actriu.