Muntatge en primer pla de David Flores amb camisa blava i Gloria Camila Ortega somrient

GENT

David Flores Carrasco i la filla de José Ortega Cano protagonitzen una emotiva notícia

David Flores Carrasco i Gloria Camila Ortega presumeixen amb orgull de l'última cosa que els ha passat junts

David Flores Carrasco fa gairebé 8 anys que no té contacte amb la seva mare Rocío Carrasco. Tot i això, el jove està molt unit al seu pare, Antonio David, i als seus germans, Rocío Flores i la petita Lola. Ara, a més, la Gloria Camila, la filla de José Ortega Cano, ha deixat clar quina és la seva relació amb el David Flores.

El David ha crescut en un ambient familiar poc habitual. Amb tot, el David, segons paraules de la seva germana Rocío, és una persona especial, un jove molt afectuós. Una manera de ser que fa que es guanyi l'afecte dels seus éssers més propers.

David Flores i Gloria Camila Ortega comparteixen l'enllaç que tenen

La Gloria Camila, tieta del David, ha estat l'última a mostrar l'enllaç que manté amb el fill de la Rocío Carrasco. La influencer ha comentat una foto en què apareix amb el seu nebot David, que l'agafa per l'espatlla amb el braç. Al costat de la imatge, la jove ha escrit "Estimo aquesta foto".

Unes paraules que posen de manifest la relació propera que manté amb el germà de la Rocío Flores. La Gloria Camila celebrava el seu 28è aniversari amb una festa i ho feia envoltada de tots els seus éssers estimats.

Storie de Rocío Flores a Instagram amb una imatge d'ella en una festa amb David Flores i Gloria Camila rient

Amb ella van estar el seu pare, els seus germans José Fernando i el petit José María. A més, la van acompanyar en una data tan assenyalada altres membres de la família com el David Flores. El jove no es va voler perdre aquesta celebració i es va deixar fotografiar amb la seva germana, la seva tieta  i altres convidats.

La Gloria Camila, a més, va aprofitar aquest esdeveniment per presentar la primera col·lecció de Bakkus, la seva nova firma de moda els dissenys de la qual veuran la llum aquesta primavera-estiu. Un dia molt destacat en què la filla de la Rocío Jurado no es va oblidar de la seva mare.

"Avui és un dia superimportant i la veritat és que ha sortit molt millor del que esperava. Crec que a la gent li ha agradat, estem complint un somni i alhora anys", revelava a la premsa. Un moment en què la cantant de Chipiona va estar present a la desfilada amb la seva música: "Ella no podia faltar", reconeixia.

Gloria Camila presumeix de l'excel·lent relació que té amb el seu nebot

No és aquest l'únic esdeveniment en què el David Flores i la Gloria Camila han demostrat la bona relació que hi ha entre tots dos. Ella ja ha mostrat altres vegades l'excel·lent relació que té amb el seu nebot. A través del seu perfil d'Instagram, l'estudiant de Dret comparteix instantànies on mostra l'afecte que tots dos tenen.

Així, quan el mes de desembre passat el David va bufar les espelmes del seu 25 aniversari, la Gloria Camila va voler estar al seu costat. Aleshores la filla d'Ortega Cano compartia amb els seus seguidors un record d'un dia molt especial per a tota la família.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb rostre molt somrient a la presentació del llibre 'Cuando el corazón llora'

"Abraçades, moltes abraçades. Felicitats, bonic meu; et 'quiamo' massa", escrivia la Gloria Camila al costat d'una foto en què tots dos apareixien abraçant-se. La noia, que sempre ha reconegut que per a ella la família és un pilar fonamental, deixa clar el paper que el David ocupa a la seva vida.

➡️ Gent

Més notícies: