Primer pla de Cristina Tárrega a la festa del seu programa

Cristina Tárrega destapa el que ningú sap sobre el seu programa 'La vida sin filtros'

Cristina Tárrega confessa el que ja era un secret de domini públic

Cristina Tárega no ha tingut cap problema a revelar un dels secrets més grans de La vida sin filtros, el nou programa de Telecinco. I ho ha fet durant una de les últimes entrevistes.

Aquest 1 de juliol, la televisiva s'ha convertit en la mestra de cerimònies del nou format de Mediaset, el qual promet “descobrir històries increïbles del món real”.

La Vida sin Filtros de Cristina Tárrega
Cristina Tárrega i 'La vida sin filtros' ja formen part de la graella de Telecinco | Mediaset

Durant la seva primera emissió, Cristina Tárrega va conèixer alhora que la resta de l'audiència de la cadena les primeres històries del programa. I és que, si per alguna cosa es caracteritza aquest espai televisiu, és perquè la seva presentadora desconeix tot el que passarà durant la nit.

Ara, i després de debutar al Prime Time de Telecinco, la periodista ha revelat en una entrevista per a The Objetive una desconeguda dada sobre el seu programa, La vida sin filtros.

Cristina Tárrega revela tota la veritat

Cristina Tárrega ha parlat aquesta entrevista sobre una de les parts més complicades d'aquest nou projecte: l'absència de guió. I és que, segons la comunicadora, compta amb poques dades abans de començar amb l'emissió de la nit.

Després d'assegurar que La vida sin filtres és una "meravella", la presentadora ha revelat un dels seus secrets més ben guardats: se segueix posant nerviosa davant d'una estrena. Tot i que amb el pas dels anys, ha aconseguit "relativitzar molt" certes situacions.

"Visc nerviosa permanentment, però perquè sóc enèrgica. Però, fixa't, jo ho comentava l'altre dia, he après a prendre distància i a relativitzar-ho molt. I del que abans feia un món ara, molt menys".

A continuació, i encara que ja s'havia comentat alguna vegada, Cristina Tárrega ha confirmat que no compta amb un guió previ:

Cristina Tárrega al plató de 'La vida sense filtros', amb rostre seriós
Cristina Tárrega assegura que el programa no compta amb un guió | Mediaset

"No tinc res, sé de què va el tema, però només 'avui anem d'això o d'això altre'. Hi ha molts temes diferents, temes que engloben tota l'actualitat social. No és un programa de política, però sí que hi ha moltes coses que l'afecten".

Ha estat en aquest moment quan la periodista de The Objetive ha volgut saber si Cristina Tárrega "funciona millor amb guió o sense".

Després d'assegurar que és una "dona de ràdio", ja que la seva carrera professional "va néixer" allà, no ha tingut cap problema a confessar que se li dóna molt bé la improvisació. “La veritat és que sí, sempre se m'ha donat bé. A la ràdio hi ha rapidesa i pocs mitjans”.

Arran d'aquesta confessió, Cristina Tárrega ha compartit amb tots els lectors aquest mitjà com van ser els seus primers anys dins del Grupo Prisa.

"A mi el Grup Prisa m'ha ensenyat molt. Era molt joveneta i potser havia d'entrevistar un polític, que havia d'entrevistar Julio Iglesias, que havia d'entrevistar un tenor. I m'ho preparava com podia".

No hi ha cap dubte que l'experiència que va adquirir en aquesta empresa li ha servit molt de cara a aquesta nova aventura professional. I és que, segons ha confessat Cristina Tárrega, “moltes vegades havia d'improvisar, perquè la ràdio és una improvisació constant”.

Tot i que també ha deixat clar que, malgrat aquesta improvisació, tant a la ràdio com a la televisió, tot el contingut es “prepara” a consciència.

Cristina Tárrega al plató de 'La vida sin filtros', amb rostre neutre
Cristina Tárrega ho ha tingut molt complicat | Mediaset

Un altre dels temes que s'han tractat durant aquesta entrevista ha estat el físic de la pròpia Cristina Tárrega. I és que, en tractar-se d'un programa en què es lluita per una vida sense filtres, la presentadora ha volgut parlar dels seus inicis durs al periodisme.

Segons ha revelat, el seu aspecte físic l'ha perjudicada més d'una vegada, ja que, segons molts, "no tenia un físic per fer els informatius".

"Jo he estat una noia exuberant. Hi havia gent que em jutjava pel meu físic sense mirar la meva professió. Jo vaig viure molta doble moral", ha sentenciat Cristina Tárrega.