Primer pla d'Adara Molinero somrient al plató de 'GH VIP'

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú: les imatges que mostren la veritat

Aquestes fotografies han deixat ben clar què és el que passa entre Adara Molinero i el jove

El romanç d' Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú, nascut a la recta final de Supervivientes 2023, acapara cada vegada més titulars de mitjans del cor. I és que, des que es va estendre la remor d'una suposada crisi de parella, els tortolitos no han parat de ser al punt de mira.

Els més fans de la relació estaven molt segurs que aquesta teoria no era certa i que la parella seguia la mar de feliç, seguint amb la seva història damor.

I és que, tot i que tant Adara Molinero com Bosco Martínez-Bordiú han aclarit, de manera indirecta, que no han trencat, sembla que això per a alguns no ha estat suficient.

Això sí, amb les imatges que us mostrarem a continuació, es demostrarà quina és la veritat sobre la relació d'Adara Molinero amb el jove. No te les perdis!

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023
¿Adara Molinero està tan il·lusionada com diu? | Mediaset

Les fotografies que mostren com és el romanç d'Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú

Com se sol dir, hi ha vegades que una imatge val més que mil paraules i, en el nostre cas, en portem quatre que deixen ben clar què és el que passa entre Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú .

Aquestes instantànies estan recuperades de Twitter i en totes apareixen les dues mateixes escenes: el nebot de Pocholo dient alguna cosa a l'orella a Adara Molinero oa tots dos fent-se petons.

Són imatges que, en efecte, revelen una veritat pura i única, que és que estan molt il·lusionats l'un de l'altre. A la vista hi ha la complicitat i la connexió que es carreguen.

A Adara Molinero se la pot veure radiant, plena de felicitat per estar al costat de Bosco. Mentrestant, aquest, per la seva banda, deixa veure el costat més juganer i romàntic amb la seva noia.

Sens dubte, escenes molt romàntiques que desmenteixen de cop tots els rumors de crisi. En la mateixa línia, també contradiuen les paraules que va pronunciar fa uns dies Marta Riesco, que va assegurar que hi havia alguna cosa entre el jove i la Raquel Arias, la seva amiga.