Muntatge Raúl Prieto amb Joaquín Torres vestits de casament dubtes amb sobre el seu matrimoni
GENT

La crisi de Joaquín Torres i Raúl Prieto podria empitjorar per culpa de María Patiño

Joaquín Torres ha pres una mesura relacionada amb María Patiño, cosa que podria haver molestat molt Raúl Prieto

Joaquín Torres i Raúl Prieto estan travessant un moment molt complicat en el seu matrimoni. I és que diverses circumstàncies que ha viscut l'arquitecte els han passat factura. Tant és així que estan tant en crisi que ni tan sols resideixen sota el mateix sostre.

Això sí, les últimes hores s'ha Revelat que han estat llimant asprors i propiciant un acostament. Però aquest pas podria anar-se'n ara en orris.

Per què? Perquè Joaquín Torres ha denunciat el que li va passar temps enrere amb Socialité, quan ho presentava María Patiño. El seu marit ha intentat per tots els mitjans que no ho fes. Però, en descobrir que no li ha fet cas, es podria produir la ruptura definitiva, ja que a ell ho deixa en una posició molt complicada.

La crisi de Joaquín Torres i Raúl Prieto

Joaquín Torres va viure fa un any un dels moments més feliços de la seva vida. Sí, perquè es va casar amb Raúl Prieto, que considera el seu gran amor. Encara que pocs mesos els ha durat aquesta felicitat, ara tenen el seu matrimoni a la corda fluixa.

L'accident de l'arquitecte i els problemes de salut mental d'aquest, després de perdre la mare i tenir un judici amb el seu germà, han dinamitat la relació. L'actual director de Supervivientes ja no ha sabut què fer per ajudar el seu marit i s'ha ficat en un bucle negatiu. Per això, al final, s'han distanciat.

Muntatge de Joaquín Torres amb rostre neutre i Raúl Prieto seriós

Segons ha revelat el mateix Joaquín, ell se n'ha anat de casa, perquè tots dos puguin respirar tranquils i reflexionar. I sembla que aquesta mesura havia sorgit una mica d'efecte. Per això, s'ha publicat que, els darrers dies, ells, en companyia d'uns amics, han quedat per poder llimar asprors.

Tot i això, després de l'última informació que s'ha Revelat, tot sembla indicar que aquest acostament podria anar en orris. I tot per culpa del que ha fet Torres.

Joaquín Torres podria haver fet esclatar pels aires la reconciliació

Joaquín Torres podria haver trencat la possible reconciliació amb Raúl pel que ha emprès ara. Ens estem referint que no n'ha seguit els consells i ha decidit interposar una demanda a Mediaset. Sí, a l'empresa on Prieto treballa.

L'origen d'aquesta demanda es troba a l'octubre del 2023. En aquell moment, Socialité, que estava presentat per María Patiño, va trucar per telèfon diverses vegades a l'arquitecte. Ho va fer amb l'objectiu que donés la seva opinió sobre unes declaracions polèmiques que havia fet Tamara Falcó.

Pel que sembla, Joaquín va agafar la trucada i va contestar les preguntes. Però, segons ell, el programa va editar tant la conversa que allò que es va mostrar no tenia res a veure amb el que havia dit. I això el va molestar moltíssim, com també que s'emetés sense permís.

Muntatge de María Patiño i Joaquín Torres amb el fons de Socialité

Davant el seu enuig, Raúl va intentar frenar-lo i li va demanar que no demanés el grup on té feina i li havia fet cas fins ara. Diem fins ara, perquè s'ha revelat que ha pres mesures judicials i ha presentat la demanda pertinent contra Mediaset. Ho ha fet contra el grup i no contra el programa “Socialité”, perquè aquest ara està en mans d'una productora diferent.

Aquest pas que ha fet podria haver molestat moltíssim el seu marit, ja que el deixa en una difícil posició. Lògic, perquè la seva parella ha denunciat l'empresa per a la qual treballa i això li podria suposar problemes. Per això és possible que els fets hagin minat i molt la possibilitat de reconciliació entre ells.

Tot i això, caldrà esperar per veure com es resol la situació matrimonial. I també la judicial i empresarial. Encara queda molta tela per tallar.

➡️ Gent

Més notícies: