Muntatge amb un primer pla de Malena Gràcia somrient i Arévalo amb una boina marró
GENT

La condició que ens posa Malena Gracia per donar més explicacions sobre Arévalo

Malena Gracia ens deixa clar, mitjançant una trucada telefònica, quin és el seu requisit per continuar parlat de l'actor

Malena Gracia ha deixat clar quina és la seva condició per continuar parlant públicament de Paco Arévalo. Requisit que ens ha revelat a E-Notícies a través d'una trucada telefònica.

El passat 3 de gener, aquest conegut actor espanyol va morir als 76 anys. Com es podia esperar, amics i seguidors de l'artista no han trigat a mostrar a través de les xarxes els seus condols davant aquesta trista pèrdua.

Arévalo somrient amb americana i un mocador vermell a la butxaca
Paco Arévalo ha mort als 76 anys | GTRES

Però el missatge que no va passar gens desapercebut va ser el de la mateixa Malena Gracia. Després d'assabentar-se de la mort d'Arévalo, la vedet va acudir al seu compte d'Instagram per acomiadar-se de l'home amb qui ha compartit part de la seva vida:

“Estimat, et trobaré a faltar, em vas deixar un gran buit. Avui et plorem tots els que t'estimàvem. Malgrat les nostres diferències en aquesta última etapa, sempre t'he estimat i t'estimaré”.

Tot i això, quan Malena Gracia va anar al tanatori on estaven les restes mortals del còmic, es va trobar amb un escenari inesperat. Tal com va assegurar ella mateixa a les portes de les instal·lacions esmentades, la família d'Arévalo li va prohibir l'entrada al seu funeral.

"M'ha passat una cosa molt lletja, no ho explicaré, però ha estat horrible. Me'n vaig supermal i superdisgustada. No m'ho esperava, jo crec que no em mereixo això", va assegurar visiblement nerviosa.

Ara, i després de la visita al plató de ¡De Viernes!, a E-Notícies hem tingut l'oportunitat de parlar uns minuts amb Malena Gracia. Conversa en què ens ha revelat que està disposada a continuar parlant de Paco Arévalo, però només a través de la seva representant.

Malena García ens posa un requisit per donar més explicacions sobre Arévalo: "Heu de parlar amb la meva mànager"

Des d'E-Notícies ens hem posat en contacte amb Malena Gracia per conèixer com es troba després d'haver estat expulsada del funeral de Paco Arévalo. I encara que ens ha respost amb molta amabilitat, no ha volgut fer cap mena de declaració sobre això.

No obstant això, la vedet ens ha deixat clar que sí que està disposada a tornar a pronunciar-se sobre tota la polèmica que s'ha generat al voltant de la mort de la seva exparella. Tot i que, això sí, només a través de la seva representant.

"Heu de parlar amb la meva mànager, perquè és ella qui ho està manejant", ens ha assegurat Malena Gracia. D'aquesta manera podem intuir que no serà una entrevista gratis. Situació que de certa manera dona la raó a Ana, la neta d'Arévalo.

Malena Gracia plorant amb ulleres de sol i agafada al braç d'algú
Malena Gracia només està disposada a pronunciar-se a través de la seva representant | Europa Press

Aquest diumenge, 7 de gener, la noia es va asseure al plató de Fiesta per parlar sobre la polèmica que s'ha generat al voltant de la vedet i del funeral del seu avi.

Tal com va assegurar la portaveu de la família, "dies abans de la seva mort[Malena Gracia]estava parlant malament d'ell". A més, va voler deixar clar que “no tenien cap relació quan va morir el meu avi”.

Però el que més va cridar l'atenció van ser les seves declaracions relacionades amb la visita de la televisiva a ¡De Viernes!. Aquest 5 de gener, hores després del funeral d'Arévalo, l'artista va assegurar que estava "molt trista amb aquesta situació". "Em dol el menyspreu que se'm va fer al tanatori", va assegurar.

"Em van dir que no podia entrar-hi[…]. No entenc aquesta esquírria cap a mi fins al dia que mor el seu pare. No els va agradar mai que sortís amb ell. Només volia fer-li un petó i dir-li adeu com es mereixia".

Captura de 'Fiesta' amb Ana Arévalo a plató apartant-se els cabells el 7 de gener de 2023
La neta d'Arévalo esclata contra Malena Gracia | Mediaset

Unes declaracions que, segons sembla, no van semblar gens bé a la família d'Arévalo. Cosa que la mateixa neta de l'actor va deixar clar al plató de Fiesta:

"Aquesta dona[Malena Gracia]s'ha assegut en un plató a parlar del meu pare. No sé com s'ha atrevit, el mateix dia que estàvem enterrant el meu avi, quin tipus de persona fa això?". Així, la noia va posar sobre la taula el possible interès econòmic de la televisiva.

Ara, i després de conèixer la condició que ha posat Malena Gracia per continuar parlant, tot apunta que les sospites de la família d'Arévalo podrien ser certes.