Fotomuntatge d'Andrés Iniesta amb una imatge amb la seva mare
GENT

La commovedora foto d'Andrés Iniesta amb la seva mare al seu dia més especial

Andrés Iniesta va voler compartir una preciosa imatge amb la seva mare i la publicació es va inundar ràpidament de comentaris

Si hi ha alguna cosa que defineix Andrés Iniesta és que és un home molt familiar. En nombroses ocasions, l'ex del Barça ha fet referència a l'important que és per a ell el seu entorn més proper. Cosa que podem veure també a través de les xarxes socials.

Andrés Iniesta i Anna Ortiz són pares de cinc fills. Valeria (11 anys), Paolo (8 anys), Siena (5 anys), Romeo (3 anys) i, finalment, Olympia, la qual va néixer el 26 de febrer del 2023. El jugador del Vissel Kobe del Japó i l'empresària , són ja una família de 7.

Andrés Iniesta i Anna Ortiz es troben vivint al Japó. No ha de ser fàcil estar lluny de la seva terra i encara menys dels seus familiars i amics. Tot i això, tot apunta que la família ha trobat molta calma i tranquil·litat al continent asiàtic.

Andrés Iniesta commou amb la darrera foto amb la seva mare

Evidentment, no coneixem Andrés Iniesta, però a través de les xarxes socials podem observar que es tracta d'un home molt detallista. El futbolista sempre està a punt per tenir un gest d'afecte i compartir-lo amb tots els seguidors i seguidores.

Això mateix va passar fa aproximadament una setmana. Maria Luján, mare de l'exculer, feia anys. Així, Andrés Iniesta no va voler perdre l'oportunitat de felicitar-la públicament.

I ho va fer amb una commovedora imatge en què surten els dos abraçats. A la instantània, apareix la mare d'Andrés Iniesta agafant-lo amb força pel coll. Fet que significa la gran emotivitat del moment i com estima el seu fill.

El de Fuentealbilla apareix vestit d'etiqueta. D'aquesta manera, es podria tractar d'una fotografia feta el dia del seu casament amb Anna Ortiz. Sigui com sigui, la imatge és preciosa i va causar furor entre tots els seus seguidors i seguidores. 

"Felicitats, mare! Orgull com a fill! T'estimo", va sentenciar al seu compte d'Instagram.

L'exèrcit de fans amb què compta Andrés Iniesta no van pensar-s'ho ni un moment a l'hora inundar la publicació de comentaris felicitant la seva mare. I és que no hi ha dubte que el futbolista és molt estimat internacionalment.