Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

El comentari d'Adara Molinero sobre Bosco Martínez-Bordiú abans de la ruptura

Les paraules d'Adara Molinero criden ara especialment l'atenció després de conèixer-se la separació

Adara Molinero està sent aquests dies protagonista absoluta de la premsa rosa. El motiu és que ha sortit a la llum que ha trencat amb Bosco Martínez-Bordiú, amb qui va iniciar una relació a Supervivientes. Un final que, tot i que no ha estat confirmat per ells, s'ha deduït després de descobrir que han deixat de seguir-se a les xarxes.

Ara que ha arribat la separació, han guanyat rellevància les paraules que Adara Molinero va pronunciar sobre el seu xicot en una revista abans que trenquessin. I és que aquestes no vaticinaven que tot pogués acabar com ho ha fet, perquè eren pur amor.

Això sí, ella va deixar caure que només hi havia una cosa que temia que pogués fer-ho malbé tot i potser això és el que ha provocat que hagin pres camins separats.

Adara Molinero va deixar pels núvols Bosco Martínez-Bordiú abans de la separació

Adara Molinero dies abans que es produís la separació va concedir una entrevista a la revista Lecturas. En aquesta va presentar la seva casa, va parlar de la seva infància, provocant l'enuig de la seva mare, i també es va referir sense embuts a la seva relació sentimental. En concret, va reconèixer obertament: “Estic molt il·lusionada, sento coses molt fortes”.

“Estic enamorada, no li ho he dit encara. Crec que són les pors”.

La guanyadora de GH VIP 7 també va revelar com va sorgir l'amor entre ella i Bosco. Així, va relatar que “hi va haver un dia que vaig dormir amb ell i això em va agradar, a ell li passava el mateix. Hi havia contacte físic, esquena contra esquena, una atracció brutal”.

“Vam sortir de l'illa i a l'hotel va començar a haver-hi més acostament. Cada cop més...no sé què va passar. L'abraçava molt tota l'estona i avui dia continuo assimilant-ho”.

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiu a la final de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero va confessar com va sorgir l'amor al programa | Mediaset

És més, Adara no va dubtar a confessar com era la seva relació i com era el seu xicot amb ella. La veritat és que no va deixar d'afalagar-lo en tot moment. Per això, ningú podia imaginar que poc després es produiria la ruptura sentimental.

Exactament, va dir d'ell: “Em tracta increïblement, com una princesa, es preocupa molt per mi. És molt afectuós i té un munt de detalls. No m'han tractat mai així”.

“M'agrada que sigui tan alegre, tan actiu, em torna boja. És molt culte i mai em canso de tenir una conversa amb ell”.

Adara Molinero: l'únic 'però' que va posar a la seva relació i que pot ser el causant de la fi d'aquesta

Adara Molinero, com hem assenyalat, no va deixar d'afalagar Bosco ni de mostrar-se enamorada i encantada d'estar amb ell. Això sí, només hi va haver un comentari a l'entrevista que va deixar caure que no tot era perfecte. Ens estem referint que va indicar que “em fa por que estiguem en etapes diferents”.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero asseguts en un sofà
Adara Molinero va explicar que només hi havia una cosa que li preocupava de la seva relació amb Bosco | Instagram, bosco_boscolitos

Ara aquesta frase pren especialment sentit i per a alguns fans de tots dos és l'explicació de per què han trencat. Consideren que la madrilenya té una vida formada i amb la responsabilitat d'un fill, però ell està centrat a gaudir de la seva joventut plenament. Bona mostra és que aquests dies previs i posteriors a la ruptura han viscut coses molt diferents.

Per això Adara ha estat de vacances amb el seu petit i amb la família. En canvi, Bosco Martínez-Bordiú ha estat gaudint d'una escapada amb amics, on han practicat tota mena d'esports d'aventures. Sense oblidar que tampoc s'han perdut cap festa i que fins i tot ha quedat amb una altra noia de Supervivientes, Katerina.

És, per tant, la por que tenia ella i va revelar públicament el que els ha acabat separant? Potser sí. Tot i això, caldrà esperar perquè ho confirmi.