Primer pla de Christian Gálvez feliç a la presentació del seu llibre

Christian Gálvez: com és la seva relació amb les filles de Patricia Pardo

Christian Gálvez va donar detalls sobre la nova vida en família

Patricia Pardo i Christian Gálvez han compartit la feliç notícia que es convertiran en pares ben aviat. Tot i això, durant el temps que porten de relació, el presentador ja s'ha pogut estrenar en això de la paternitat amb Aurora i Sofia, les dues filles de Pardo fruit d'un matrimoni anterior.

I encara que no solen donar gaires detalls sobre la seva vida privada, sí que van decidir explicar una mica sobre com era el seu dia a dia en família.

Era fa tot just uns mesos, durant la seva aparició al VI sopar benèfic de la Fundació Querer, quan també decidien posar junts per primera vegada en un photocall.

Allà, Christian Gálvez explicava que eren una parella força tranquil·la i no solien anar a molts esdeveniments. De fet, puntualitzava que ells eren més de passar temps a casa amb les nenes.

I, per a sorpresa de molts, també s'animava a explicar com és la seva relació amb les petites, que adora.

Patricia Pardo i Christian Gálvez junts per primera vegada en públic al photocall de la Fundació Querer el 27 d'abril de 2023
Christian Gálvez serà pare per primera vegada | GTRES

Christian Gálvez, molt emocionat davant la seva propera paternitat

"La nostra convivència és com la de qualsevol família normal i corrent", assegurava Patricia molt orgullosa. "Amb les meves matinades a les quatre del matí, ell treballa a les tardes, les nenes... normal", apuntava sobre això.

Mentre que, per part seva, Gálvez se sincerava sobre com estava sent la seva convivència amb les dues menors. "Ho porto amb afecte, amb respecte, amb amor i amb sentit comú", reconeixia.

Ara, la família s'engrandirà una mica més amb la notícia bomba d'aquest embaràs que ens ha agafat tots per sorpresa.

A més, la parella també ha confessat que porten casats ni més ni menys que un any."Així lluïa el cel de Madrid el dia del nostre casament", han escrit al costat de l'emotiva publicació.

"La vida no ha pogut fer-nos un regal d'aniversari millor que col·locar un estel més al nostre Camp d'Estrelles".

"No podem estar més enamorats i feliços esperant el nostre nadó", asseguren. "La unió de les nostres famílies i la nostra fortalesa com a parella s'han multiplicat amb aquesta preciosa notícia".