Muntatge de fotos de Chenoa plorant i, al costat, una imatge fent-se un petó amb Miguel Sánchez Encinas
GENT

Chenoa no calla: revela com es troba en tancar la seva ruptura amb Miguel Sánchez

El breu matrimoni de Chenoa i Miguel Sánchez ha fet parlar molt, però l'artista ja ha resolt els rumors

Chenoa ha protagonitzat un dels enrenous més importants dels últims temps. El novembre de 2023 el periodista Omar Sánchez va revolucionar la premsa rosa en confirmar que Chenoa s'havia separat de Miguel Sánchez Encinas. Tots els ulls van anar a parar a l'artista perquè estava a punt d'estrenar-se com a presentadora d' Operación Triunfo.

L'estat d'ànim de Chenoa va estar a la boca de tots durant molt de temps i ella es va dedicar a guardar silenci. Però ja han passat uns quants mesos de la seva separació i la situació està cada cop més clara. Ni ha tornat amb Miguel ni sembla que li doni una segona oportunitat, així que ha considerat oportú revelar com es troba.

Muntatge de Chenoa i Miguel Sánchez posant amb el rostre neutre i un cor trencat

Chenoa ha participat en un esdeveniment publicitari i ha revelat que s'està “molt bé”. Li han preguntat específicament per la vida sentimental i ha contestat el mateix. Amb aquestes dues simples paraules ha deixat clar que la seva separació està tancada i que ja forma part del passat.

L'ex de David Bisbal no ha tingut sort a l'amor, almenys això és el que pensen els seus estimats fans. Però ella sent que està en un bon moment i vol que tothom ho sàpiga, per això ha parlat tan clar.

Chenoa no tornarà amb Miguel Sánchez

En un primer moment es va dir que la separació de Chenoa i Miguel Sánchez era una cosa temporal. Es va especular amb la possibilitat que Miguel hagués enganyat la cantant. Suposadament, estava molt penedit i havia traçat una estratègia per recuperar-la.

Chenoa va donar la cara per ell, assegurant que els motius publicats no s'ajustaven a la realitat. Tenint en compte aquesta confessió, el matrimoni no ha estat trencat per cap tercera persona. Les raons, de moment, són un secret, però el que és clar és que l'artista no se sent malament ni està deprimida, al contrari.

Captura d''Operación Triunfo' amb Chenoa emocionada amb els cabells recollits, una blazer negra i un collaret d'OT

Chenoa pot presumir de ser una de les cares més cotitzades de la indústria musical. El seu talent l'ha portat a protagonitzar projectes de diferents estils i actualment és jurat de Tu cara me suena. Allà coincideix amb David Bustamante i a cada gala demostra el brillant sentit de l'espectacle.

Ha passat molt de temps des que va trencar amb Miguel i ningú ha vist el doctor fer un pas endavant. L'artista té molts periodistes a la porta de casa seva i no hi ha imatges que demostrin que Sánchez hagi tornat a la que va ser casa seva.

➡️ Gent

Més notícies: