Muntatge de Mery Bas i Mark Dasousa amb cares somrients
GENT

L'excusa que han posat Mery Bas i Mark Dasousa, de Nebulossa, després de perdre Eurovisió

El famós duo ha quedat al lloc 22, però els seus integrants asseguren que no volien guanyar la competició

El matrimoni compost per Mery Bas i Mark Dasousa van formar un duo anomenat Nebulossa i van somiar guanyar Eurovisió. La seva proposta, la ja famosa cançó titulada Zorra, va generar molt enrenou i els experts no van augurar un bon futur per als artistes. No obstant això, ells van arribar a l'estadi Malmö Arena amb molta il·lusió, pensant que podia silenciar els seus detractors.

Nebulossa s'ha quedat al lloc 22 i la puntuació més alta que han rebut són 7 punts, gràcies a Itàlia. El duo ha posat una excusa que no ha agradat a tothom: asseguren que l'objectiu principal no era guanyar. Mery i Mark han insistit que l'actuació ha sortit perfecta i això era el que volien aconseguir de debò.

Fotografia de Nebulossa cantant a la gran final d'Eurovisió

La veritat és que milers de persones van entonar Zorra a Malmö, tot i que els professionals no ho han sabut valorar. Nebulossa assegura que per a ells no és important el resultat del televot, s'estimen més quedar-se amb l'afecte dels seus fans. Per això creuen que han guanyat la competició i han donat unes declaracions que han sembrat una gran polèmica.

"Estem contents, feliços. El que preteníem és que l'actuació sortís bé", ha comentat Mery Bas. El seu marit, amb qui té dues filles en comú, ha defensat que estan "animats". Però què diu la resta de l'equip?

Un ballarí de Nebulossa trenca el silenci

Iosu Martínez, un dels ballarins de Nebulossa, ha trencat el seu silenci per donar suport al famós duo. Assegura que els seguidors d'Eurovisió van rebre els braços oberts a Zorra i van cantar el tema amb un gran entusiasme. Per ells aquest és el veritable premi, i per això no els importa haver quedat en una posició tan baixa.

Fotografia de Nebulossa a la final del Benidorm Fest

"És increïble haver tingut el regal que tanta gent cantés la cançó. Estem contents, veníem a passar-ho bé i gaudir i esperem que a Espanya s'hagi viscut igual", ha comentat l'artista. El problema és que no tothom pensa així i han acusat els integrants de Nebulossa de no assumir els seus errors.

Però qui té raó? Els experts confirmen que Malmö Arena va aplaudir compassió l'actuació de Mery Bas. A més, el seu estilisme ha estat un dels millors valorats, independentment del resultat del jurat.

Fotografia de Nebulossa a la final del Benidorm Fest

Mery Bas ha aprofitat que el focus hi està posat per felicitar públicament Nemo, el guanyador. The Code s'ha endut el premi i Bas creu que és una victòria merescuda.

➡️ Gent

Més notícies: