Muntatge de fotos de primer pla de David Bisbal i, al costat, a l'interior de dos circuits, una imatge de Chenoa i una altra imatge amb la seva exparella, Miguel Sánchez
GENT

Chenoa recorre a David Bisbal enmig de la seva ruptura amb Miguel Sánchez

Chenoa ha opinat obertament sobre un dels temes de David Bisbal, deixant clar que no hi ha cap problema entre ells

Chenoa torna a estar de màxima actualitat, i és que cada vegada que esmenta David Bisbal es genera un gran enrenou al seu voltant.

Així, l'extriomfita ha demostrat que no té cap problema a l'hora de reconèixer que el seu ex té molt de talent. En aquest cas, va ser durant l'última gala d'Operación Triunfo, quan un dels concursants escollia el tema 'Dígale'.

En aquell moment, Chenoa procurava mostrar-se indiferent, encara que finalment s'ha acabat pronunciat davant dels mitjans.

Chenoa al carrer amb ulleres de sol, jaqueta groga i una bossa amb la paraula 'escapament'
Chenoa s'ha pronunciat sobre el seu ex, David Bisbal | GTRES

D'aquesta manera, ha aclarit que li sembla una cançó força complicada i difícil. “Cal distingir la qualitat d'una cançó que ha triat, que és brutal, i la conya associada que és la història”, comentava sobre això força molesta.

I és que a Chenoa no li fa cap gràcia que la gent encara faci broma amb el tema de la seva mediàtica ruptura tants anys després.

“Com menysprearàs un temón que és superdifícil de cantar, que David ho cantava espectacular, com ho canta tot”, afegia a favor de Bisbal.

Chenoa i David Bisbal, la història interminable

Cal remarcar que Chenoa no travessa el seu millor moment personal després que hagi sortit a la llum la seva suposada crisi amb Miguel Sánchez Encinas.

Just quan semblava que la cantant havia trobat la felicitat, de sobte ens vam topar amb la trista notícia que el seu matrimoni comença a fer aigües tot just un any després de casar-se.

Alguna cosa, que curiosament ha vingut lligat amb una gran oportunitat professional, com la que suposa formar part de la nova edició d'Operación Triunfo.

Chenoa i Miguel Ángel Sánchez Alzines besant-se en un photocall
Chenoa i Miguel Sánchez no passen pel seu millor moment | GTRES

El que, alhora, ha provocat que molts inevitablement tornin a relacionar-la amb David Bisbal i recordin la història d'amor que van compartir a l'Acadèmia.

Tot i això, Chenoa, que una vegada més ha demostrat tenir una gran fortalesa, ha optat per fer de cor fort i encarar el tema de front.