Primer pla de Cesc Fàbregas amb dos cors

GENT

Cesc Fàbregas mostra el seu costat romàntic i revela un detall sorprenent

Cesc Fàbregas ha destapat un detall sorprenent de la seva relació amb Daniella Semaan a través de les xarxes socials

Cesc Fàbregas està d'enhorabona i és que ha compartit una imatge amb la seva parella revelant un sorprenent detall. No hi ha dubte que el futbolista sent un amor profund per la seva dona. Així ho ha volgut mostrar a les seves xarxes socials.

El futbolista català Cesc Fàbregas té una família més que nombrosa. Ell i la seva dona, Daniella Semaan, tenen tres fills en comú: Lia, de 10 anys, Capri, de 7 anys, i Leonardo, de 5 anys. A més, s'hi sumen Maria, de 23 anys, i Joseph, de 19, fruit del matrimoni anterior de la model.

Cesc Fàbregas es va mudar al costat de la seva família a Itàlia, a la regió de Llombardia, ja que el blaugrana va fitxar pel Como 1907. Un equip de segona divisió del qual es va convertir en accionista.

Cesc Fàbregas revela un detall sorprenent

Com hem dit anteriorment, Cesc Fàbregas ha volgut presumir de la seva relació al seu compte d'Instagram. Així, ha compartit una fotografia amb Daniella Semaan plena de significat, ja que ha revelat una dada molt important.

El català ha decidit compartir diverses imatges amb la seva dona amb motiu del seu quinzè aniversari. "15 i seguint", ha escrit. Cesc Fàbregas i la seva dona es van casar l'any 2018, organitzant una gran festa a una illa privada.

Tot i això, a la publicació, declara que és el seu 15è aniversari. D'aquesta manera, tot apunta que la data correspon al dia que es van conèixer. Davant d'aquest preciós gest, el futbolista ha posat sobre la taula la seva faceta més romàntica, desconeguda fins ara.

Imatge de Cesc Fàbregas amb la seva dona
Cesc Fàbregas mostra el seu costat més romàntic. | Instagram, @cescf4bregas

Cesc Fàbregas i els seus tres fills amb Daniella Semaan

Com hem dit anteriorment, Cesc Fàbregas i Daniella tenen tres fills fruit de la seva relació. La més gran és Lia, la qual és idèntica al seu pare. La veritat és que tots dos són com dues gotes d'aigua, a més, cal destacar que la química que transmeten traspassa totes les pantalles.

Capri i Leonardo són els altres fills del matrimoni. Maria, filla de l'anterior matrimoni de Daniella, en parla al seu canal de YouTube perquè els puguem conèixer una mica millor. Assegura que Capri és una diva i Leonardo vol seguir els passos del seu pare i del seu germà.

➡️ Gent

Més notícies: