Muntatge de Pedro Sánchez amb Begoña Gómez en primer pla

GENT

Les cartes d'amor que Pedro Sánchez escrivia a Begoña Gómez abans de casar-se

Pedro Sánchez i Begoña Gómez han portat una història d'amor d'allò més discreta, que va començar l'any 2003

Pedro Sánchez i Begoña Gómez fa gairebé 20 anys que estan junts i tenen dues filles en comú, demostrant així que la seva relació és capaç d'afrontar qualsevol sotrac. És més, gràcies a la seva dona, el president del Govern ha donat a conèixer el seu costat més romàntic.

I és que, pel que sembla, Sánchez va aconseguir enamorar la seva dona mitjançant tendres cartes romàntiques. Una història bonica que començava l'any 2003, quan van coincidir a la festa d'aniversari d'un amic.

Aquí sorgia un autèntic idil·li que dura fins avui, un fet del qual  Pedro Sánchez se sent molt orgullós. Pel que sembla, i segons la versió del president, ell va estar molt de temps darrere d'ella fins que al final va decidir donar-li una oportunitat.

Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona Begoña Gómez, tots dos somrient i molt còmplices
Pedro Sánchez, molt feliç amb la seva dona Begoña Gómez | GTRES

“Jo no era tant de ballar com de parlar. El break dance sí que se'm donava bé, m'agradava. Jo era molt determinat. No saps la tabarra que li vaig donar”, explicava una vegada.

Mentre que, per la seva banda, Begoña Gómez revelava que Pedro es dedicava a escriure-li cartes que encara guarda avui dia.

Pedro Sánchez va conquistar Begoña Gómez fa molt de temps

Després d'uns mesos de relació, l'actual president per fi s'instal·lava a casa de la Begoña al barri de La Latina, al centre de Madrid.

I tot just dos anys després d'haver-se conegut, el 2005, arribava al món la seva primera filla en comú. Poc després, Sánchez s'animava a demanar-li matrimoni en un restaurant i es donaven el ‘sí vull’ l'any 2006.

Pedro Sánchez al costat de Begoña Gómez rient al carrer
Begoña Gómez, inseparable del marit | GTRES

Posteriorment, la parella es mudava a un xalet per tenir més tranquil·litat, i el 2007 naixia la seva segona filla. Sens dubte, una bonica història personal que no ha deixat ningú indiferent.

Recentment, la família s'emportava un gran ensurt després de patir un petit incident amb el seu avió quan es disposaven a marxar al Parc Nacional de Doñana per gaudir de la Setmana Santa.

Segons han informat, l'aeronau en què viatjava la família va haver d'aplicar immediatament el protocol de seguretat i tornar a la base de Torrejón de Ardoz. Un error tècnic que, per sort, es quedava en un simple ensurt.

➡️ Gent

Més notícies: