Primer plànol de Carmen Borrego amb rostre preocupat en l'extint programa 'Viva la vida' de Telecinco

Carmen Borrego s'arma de coratge i anuncia l'última hora sobre María Teresa Campos

Carmen Borrego ha confirmat les sospites sobre María Teresa Campos

Carmen Borrego va rebre un toc d'atenció de Terelu Campos, que li va recomanar que no parlés de certs assumptes a la televisió. Sálvame ha acabat per sempre i ara Borrego ha de buscar una nova forma d'obtenir d'ingressos, per això n'ha venut una exclusiva. Ha parlat de María Teresa Campos i s'ha armat de coratge per explicar una cosa que fins ara era un secret.

Carmen Borrego ha donat una darrera hora molt esperada pels fans de Maria Teresa Campos: la presentadora tindrà un nou projecte. No hi participarà activament, però les seves filles cuidaran tots els detalls perquè saben que és important per a ella. Li faran un homenatge a la televisió perquè la seva carrera ha estat íntimament relacionada amb el mitjà.

Patricia Cerezo, col·laboradora d'Así es la vida, ha confirmat aquesta notícia i ha donat dades força concretes. Encara falten detalls per polir, però María Teresa Campos pot estar tranquil·la perquè les seves filles n'estan donant el millor. Carmen Borrego està supervisant-ho tot, però, encara no pot dir quina cadena emetrà el programa especial.

Primer plànol de María Teresa Campos amb els ulls plorosos en un plató de televisió
María Teresa Campos tindrà el seu propi homenatge | Mediaset

“Us he de explicar una cosa que estan preparant la Carmen i la Terelu”, va explicar Patricia Cerezo al programa esmentat anteriorment. “Estan preparant un homenatge en vida, sobre la carrera de la seva mare. És una persona entranyable, sempre ha tingut fama de dura i estricta, però en persona és extraordinària”.

Carmen Borrego dona la darrera hora més esperada

Borrego ha parlat del tema en primera persona, puix no vol que circulin rumors que no es corresponguin amb la realitat. “La meva mare ha de tenir un gran reconeixement com a homenatge. Ja hi estic treballant: serà a Madrid i a una televisió”.

La Carmen ha explicat que María Teresa Campos deu estar apartada del focus perquè ja no és la mateixa. Terelu Campos reconeix que té “un problema cognitiu important”, per això li amaguen moltes informacions. De fet no sap que Sálvame s'ha acabat i que en aquests moments les seves filles estan fora de Telecinco.

Captura de 'Sálvame' amb Carmen Borrego al plató el 9 de maig de 2023
Carmen Borrego ha explicat la veritat sobre la seva mare | Mediaset

Maria Teresa va ser la primera dona directora dels informatius d'una ràdio. Ha estat la més gran, és referent d'homes i dones al món del periodisme”. Aquestes paraules de Sandra Barneda confirmen que qualsevol empresa estaria encantada de participar al projecte.

Patricia Cerezo li ha donat la raó a Así es la vida. “La Maria Teresa sempre ha tingut un moment per a tu. Sempre que has estat convidada per part d'ella a qualsevol plató ha estat generosa, i no tothom ho és”.