Primer pla de María Patiño amb rostre indignat a 'Sálvame'

María Patiño revela perquè no acudirà al casament de Kiko Hernández i Fran Antón

Kiko Hernández ha convidat Maria Patiño, però ella no podrà assistir a l'esdeveniment

Kiko Hernández va fer una crida tots els seus companys de Sálvame a Melilla per convidar-los al casament amb Fran Antón. El col·laborador ha experimentat un gran canvi en els darrers mesos i ho vol compartir tot amb els seus seguidors i amb els seus éssers estimats. María Patiño era una de les convidades, però no s'hi ha pogut desplaçar i ha desvelat el motiu perquè no hi hagi cap dubte.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Patiño ha assegurat a les seves xarxes que ha mantingut una conversa amb Kiko i que "està feliç". El tertulià fa molt de temps que prepara aquest esdeveniment i ha pensat en tots els detalls. Els primers convidats confirmats van ser Rocío Carrasco i Fidel Albiac, però hi haurà altres rostres coneguts com Lydia Lozano.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández està sent molt generós | Mediaset

Maria ha estat de vacances durant un mes després de gravar el programa que protagonitzarà a Netflix. Ella és l'única cara històrica de Sálvame que continua vinculada a Telecinco, per això no pot descuidar els seus compromisos. Ha recordat que els caps de setmana presenta Socialité i aquest és el motiu pel qual no ha pogut anar a l'enllaç.

La Maria gaudeix d'una amistat estreta amb Belén Esteban o amb Gema López, però és cert que a Kiko li uneix un altre tipus d'enllaç. Tenen bona relació, però no prou perquè Patiño canviï els seus plans en una situació tan delicada. Ha estat molt de temps fora i ara necessita tornar a la pantalla petita i anar recuperant a poc a poc el poder que ha perdut.

María Patiño no pot acompanyar Kiko Hernández

Kiko Hernández està molt il·lusionat i ha compartit molts detalls del casament amb Fran Antón. Ha ensenyat quin tipus de vestit portarà i com ha estat l'arribada dels primers convidats. Tot i que Sálvame va acabar fa uns mesos, el programa segueix molt viu i els fans estan revolucionats pels últims esdeveniments.

Captura de María Patiño amb el suposat vestit de núvia de Tamara Falcó a 'Socialité'
María Patiño ha de presentar 'Socialité' | Mediaset

Lydia Lozano ja ha protagonitzat el primer enrenou quedant-se tancada en un ascensor al costat de Pilar Vidal. És evident que Patiño hauria aportat molt en aquesta aventura, però el seu compromís amb Telecinco li ha impedit ser-hi present.

La Maria era una de les convidades, i per això s'ha posat en contacte amb en Kiko hores abans de l'esdeveniment. Segons ha explicat a les seves xarxes socials, l'única raó per la qual no estarà és per la seva vinculació amb Socialité. Tot i això, li ha desitjat tota la felicitat del món i ha tingut el detall de posar-se en contacte amb ell.