Muntatge amb Carles III amb una imatge del príncep Harry
GENT

Carles III sorprèn amb un gest ferm després de negar-se a veure el príncep Enric

Carles III ha reaparegut aquesta tarda amb la reina Camilla en un nou acte després de negar-se a veure el príncep Enric

Carles III ha reaparegut molt seriós aquesta tarda al costat de la reina Camilla a la primera Garden Party de l'any. Un nou acte que afronta amb fortalesa després d'haver reprès les tasques reals enmig de la malaltia.

Així, el monarca s'ha donat un autèntic bany de masses, rebent aplaudiments i comptant amb l'afecte de tots els presents. Amb gest seriós i ferm, Carles III s'ha envoltat dels ducs d'Edimburg, la princesa Anna i els ducs de Gloucester.

Un dels grans absents ha estat el príncep Guillem, que aquest matí anava a un acte a Windsor i no ha pogut formar part de l'esdeveniment.

El príncep Harry atenent els premis Invictus

Això, mentre que el seu fill el príncep Enric ha aprofitat per reunir-se amb els Spencer, la seva família materna que mai no li ha deixat anar la mà.

El duc de Sussex, que aterrava ahir a Londres, ha arribat només a la missa celebrada en honor al desè aniversari dels Jocs Invictus. Una ocasió en què la família de la seva mare ha volgut brindar-li tot el seu suport, demostrant rostir com estan d'units.

Tot i que Harry tenia intenció de reunir-se amb el seu pare, sembla que ell li deixava molt clar que compta amb una agenda massa atapeïda.

Carles III reapareix després de negar-se a veure el príncep Enric

"Lamentablement, no serà possible a causa del programa complet de Sa Majestat", comentaven des de l'entorn proper al príncep Harry.

Tot i això, el duc de Sussex comprendria perfectament la situació, encara que "espera veure-ho aviat". A més, novament Harry hauria hagut de fer front a una nova humiliació.

I és que s'ha hagut de quedar en un hotel després que Carles III l'hagi desposseït del que era el seu habitatge a Frogmore Cottage.

L'última vegada que el pare i el fill es van reunir va ser al març, quan Harry viatjava fins a Londres després de conèixer que el seu pare patia càncer.

El rei Carles III amb Camilla Parker Bowles durant l'acte d'avui

En aquell moment, van tenir una breu trobada en què es va poder quedar tranquil respecte a la salut del monarca. Poc després, després de conèixer-se el complicat diagnòstic de Kate Middleton, Harry mostrava la intenció de visitar la seva falca.

Però, lamentablement, li tancaven la porta als nassos. I és que el príncep Guillem seguiria molt molest amb el seu germà.

Mentre que, per la seva banda, Kate Middleton tampoc tindria intenció de veure el seu cunyat, a qui no perdonaria tot el que ha explicat a les seves memòries.

➡️ Gent

Més notícies: