Fotomuntatge de Lewis Hamilton i Shakira amb un cor trencat de fons

GENT

La breu història d'amor entre Lewis Hamilton i Shakira i la clau de la seva ruptura

L'any passat diversos mitjans van assegurar que Lewis Hamilton i Shakira van iniciar una relació: sorprèn el motiu de la ruptura

Lewis Hamilton i Shakira van ser notícia el mes de juny de l'any passat. La revista People va confirmar que el pilot de Fórmula 1 i la cantant colombiana havien iniciat una relació sentimental. Cosa que va sorprendre tots els seus seguidors i seguidores.

Segons va publicar la coneguda revista, Shakira, de 46 anys, i Lewis Hamilton, de 38, s'estaven començant a conèixer des de feia unes setmanes. Una relació 'bomba' els rumors de la qual van començar a sonar després del Gran Premi de Miami, on van ser vistos junts.

People es va dedicar a investigar una mica per corroborar que la informació que donaven era completament certa. "Mantenen les coses en un to divertit i bonic", van assegurar des de la publicació. "A més, passen temps junts i es troben en una etapa en què es volen conèixer", van afegir.

Tot i això, els protagonistes no es van pronunciar al respecte. Ni van confirmar ni van desmentir absolutament res. Encara que, tot apunta que aquest romanç no va durar gaire, ja que no van ser vistos junts de nou públicament.

El breu romanç de Lewis Hamilton i Shakira

Lewis Hamilton i Shakira també van ser vistos en un club nocturn de Tape London. La revista The Sun va confirmar que "estaven junts en una taula VIP al lloc. Es va veure Shakira en una conversa amb Lewis, així com amb diversos altres amistats".

A més, també van estar junts a Eivissa. Així ho va comunicar Tamara Gorro al seu moment. La qual va assegurar que "podem confirmar que Hamilton sí que entrava a la nit, suposem, que a veure's amb Shakira".

"Una persona amb què he parlat ha vist Hamilton entrant una de les nits a la urbanització", va afegir la televisiva. Tot i això, aquestes trobades no van prosperar i, finalment, van decidir posar punt final la seva relació.

Lewis Hamilton i Shakira: la clau de la ruptura

Tal com va publicar, de nou, la revista People, hi va haver un motiu clau que, segons el mitjà, va dinamitar la relació de Lewis Hamilton i Shakira. I és que el pilot britànic buscava un fill, cosa que, segons van explicar, no va convèncer l'ex de Gerard Piqué.

Sigui com sigui, el que queda clar és que cadascú ha seguit el seu camí per separat. Tot i això, diversos mitjans asseguren que Lewis Hamilton i Shakira segueixen tenint una bonica relació d'amistat.