Muntatge de José María Manzanares i Cayetano Rivera vestit de torero
GENT

Cayetano Rivera no és l'únic torero amb problemes: assenyalen José María Manzanares

Salten totes les alarmes al voltant de José María Manzanares després de conèixer quin és el seu estat de salut actual

Aquest divendres, 24 de maig, Cayetano Rivera va fer saltar totes les alarmes després de patir una nova agafada durant la seva participació en la darrera fira de Sant Isidre. Tot i això, no és l'únic torero espanyol que a hores d'ara està bregant amb algun problema de salut.

Tal com ha transcendit les últimes hores, el torero José María Manzanares pateix una complicada pneumònia vírica amb una infecció bacteriana. Patologia que l'ha obligat a sotmetre's a un tractament antibiòtic per poder resoldre aquest problema com més aviat millor.

Muntatge de José María Manzanares seriós vestit de torero i Cayetano Rivera somrient amb un abric gris

Tot i això, i tot i seguir totes les indicacions dels seus metges, necessita temps per recuperar-se del tot. Motiu pel qual al company de Cayetano Rivera no li ha quedat cap altra opció que emetre un comunicat a través de les xarxes socials.

José María Manzanares hi ha assegurat que necessita uns dies de repòs. Tant és així que ha hagut de cancel·lar alguns dels seus pròxims compromisos professionals:

“El torero José María Manzanares pateix una pneumònia vírica complicada amb una infecció bacteriana. Segueix tractament antibiòtic. Necessita repòs i és previsible la seva millora en els pròxims dies. El torero serà baixa en els pròxims compromisos fins a la seva recuperació”.

Després de l'agafada de Cayetano Rivera, José María Manzanares ha emès un comunicat parlant de la seva salut

A través del perfil d'Instagram, el torero José María Manzanares ha emès un comunicat on ha anunciat la cancel·lació d'alguns dels seus compromisos professionals. Decisió que s'ha vist obligat a prendre després que li diagnostiquessin una “pneumònia vírica complicada”.

Durant els pròxims dies, el company de Cayetano Rivera haurà de seguir un tractament específic, a més de romandre en repòs.

José María Manzanares amb un vestit de torero vermell i un barret a la mà

Com calia esperar, els fans de José María Manzanares no han trigat a omplir aquest post d'Instagram de comentaris, desitjant-li una ràpida recuperació. “Mestre, t'espero a Alacant, no pots fallar. Ànim i ràpida recuperació”, li ha escrit un usuari.

Tot i això, aquest conegut torero espanyol no és l'únic que, els últims dies, ha patit un contratemps en la seva salut. Divendres passat, Cayetano Rivera va patir una aparatosa agafada durant la seva participació en la 13a festa de la fira de Sant Isidre.

Captura de l'agafada que ha patit Cayetano Rivera a Las Ventas

Segons es pot llegir al comunicat mèdic, el company de José María Manzanares va patir “contusions i erosions superficials”. A més d'una “erosió amb hematoma a escrot, regió parietal dreta i cara anterior cuixa esquerra”.

Tot i això, i a l'espera de fer-li un estudi radiològic per saber si hi havia una “contusió cervical”, aquest aparatós accident no va impedir a Cayetano Rivera “continuar la lídia”.

Hores després, el torero va assegurar que li havien fet “una ressonància” i havien descartat “qualsevol mena de fractura a les cervicals”. “És tot muscular i les ferides[…]A veure com va evolucionant, però res greu, almenys”, va afegir a continuació.

Però, només dos dies després de la seva agafada, Cayetano Rivera va tornar a les arenes per complir la seva segona cita a la plaça de toros de Las Ventas (Madrid). Una cosa que va deixar veritablement impactat a més d'un.

➡️ Gent

Més notícies: