Fotomuntatge de Beth Rodergas i una cuina de fons
GENT

Beth Rodergas mostra la seva espectacular casa i tots es fixen en la seva cuina

La cantant catalana ha mostrat el seu espectacular dúplex situat als afores de Barcelona i la seva cuina ha cridat molt l'atenció

Fa ben poc que Beth Rodergas acaba de ser mare de la seva tercera filla. Va ser la mateixa cantant qui va voler compartir a través de les seves xarxes socials una instantània de la nounada. El que més va cridar l'atenció de tot plegat, va ser el nom de la petita: Uma.

Cal recordar que Uma és la tercera filla de la cantant. Lia i Kai, de 10 i 6 anys respectivament, són els fills grans de Beth Rodergas. D'aquesta manera, l'artista gaudeix de la seva família nombrosa. I és que en tenir tres fills, la catalana necessita molt d'espai a casa seva.

L'espectacular casa de Beth Rodergas

Beth Rodergas és molt activa a les seves xarxes socials. La cantant sempre aprofita un moment per compartir alguna imatge de la seva vida. L'extriunfita, doncs, no ha dubtat a ensenyar algunes estances de la seva espectacular casa. Imatges que han cridat molt l'atenció.

Es tracta d'un impressionant habitatge de dues plantes i un gran jardí. Hi viuen la seva parella, Joan Boix, i els seus tres petits. El dúplex està situat als afores de Barcelona, lluny del sorollós centre de la ciutat comtal.

Imatge del dormitori dels fills de Beth Rodergas
El dormitori dels fills de la cantant. | Instagram, @bethrodergas

Tal com es pot veure a les fotografies compartides per la cantant, es tracta d'una preciosa casa decorada al detall. I és que Beth Rodergas ha demostrat tenir molt bon gust. Un habitatge on destaca la gran lluminositat i els tons neutres amb una mica de color.

Imatge del menjador de Beth Rodergas
Fotografia del menjador de Beth Rodergas. | Instagram, @bethrodergas

Crida l'atenció la cuina

La cuina és una de les estances on més temps passem. Ens agradi cuinar o no, és el lloc de reunió de tota la família. Hi mengem, sopem i compartim petits moments amb els nostres éssers estimats.

Doncs bé, la cuina de Beth Rodergas ha cridat moltíssim l'atenció. I és que és un espai completament obert el qual s'uneix amb el menjador. A més, és una estança molt àmplia.

Imatge de la cuina de Beth Rodergas
Tothom es fixa en la cuina. | Instagram, @bethrodergas

Hi destaca el color blanc i la fusta amb petits tocs turquesa que combinen a la perfecció. Una barreja de colors que doten de personalitat l'habitatge de la cantant. I el més envejable de tot és la llum que entra per les finestres. Una llar que desperta tot l'art culinari.