Fotomuntatge de Beth Rodergas amb la seva filla recent nascuda

Beth de 'OT' emociona amb la foto del seu nadó i revela un detall inesperat

Beth Rodergas acaba de ser mare per tercera vegada

Beth Rodergas és una de les cantants més estimades del nostre país. I és que el seu pas per 'Operación Triunfo' va marcar un abans i un després. Ara, vint-i-dos anys després, la vida li ha canviat completament: acaba de ser mare de la seva tercera filla.

Ha estat la mateixa cantant la que ha publicat a través de les xarxes socials una preciosa imatge de la petita. Una notícia molt feliç per a Beth Rodergas tenint en compte que va tenir molts problemes per quedar-se embarassada dels seus dos fills grans per culpa de l'endometriosi.

Així ho va explicar ella mateixa en una entrevista per a Freeda. "Em van diagnosticar endometriosi quan tenia 16 anys. La regla em va venir amb 14 anys, i als 16, després de molts dolors, vaig anar per primera vegada al ginecòleg. Em desmaiava i vomitava", va explicar la de Súria.

Un detall inesperat

Beth Rodergas té tres fills. Lia i Kai, de 10 i 6 anys respectivament. Ara, ha revelat un detall inesperat: el nom de la seva tercera filla. La cantant ha decidit posar-li a la petita, Uma. Un nom molt especial, ja que no és gaire comú.

Beth Rodergas és molt activa a les seves xarxes socials. Per això no ha dubtat ni un sol moment a compartir amb els seus seguidors i seguidores una tendra fotografia d'Uma. I és que la imatge no pot ser més preciosa.

El drama del seu segon embaràs

Tal com va explicar Beth Rodergas, la malaltia li ha passat moltes males jugades, i no només durant l'adolescència, sinó també a l'edat adulta, sobretot quan buscava quedar-se embarassada per segona vegada.

A diverses entrevistes, Beth Rodergas ha confessat que l'endometriosi li impedia quedar-se embarassada del seu segon fill, i que va haver de recórrer a la fecundació in vitro. La realitat és que s'ha hagut de sotmetre a dues operacions a causa de la malaltia.

"El Kai, el meu segon fill, és in vitro. Amb la Lia sí que va ser natural perquè m'acabaven d'operar, estava neta i tot va anar bé. Però amb la Kai, l'endometriosi em va afectar una de les trompes i no em podia quedar embarassada", va detallar en una entrevista per El País.

Tot i les dificultats, Beth Rodergas i el seu marit, un dels caps de l'agència de transports Seur a Catalunya, han aconseguit tenir família nombrosa. Ara només els queda gaudir dels petits, especialment d'Uma.