Primer pla de Belén Rodríguez

Belén Rodríguez va fer una confessió sobre Fidel Albiac que Telecinco no oblida

Belén Rodríguez va incendiar, fa uns anys, el plató de 'Supervivientes' amb una revelació inesperada

Belén Rodríguez va fer una confessió fa un temps que l'audiència de Telecinco encara no ha aconseguit oblidar. I és que, arran de les últimes polèmiques que han protagonitzat els Flores-Carrasco, ha tornat a sortir a la llum la inesperada traïció que va patir Fidel Albiac en el passat.

No hi ha cap dubte que aquest clan s'ha convertit en el protagonista indiscutible de l'estiu. I tot gràcies als darrers enfrontaments legals que han tingut alguns dels seus membres més coneguts.

Fidel Albiac i Rocío Carrasco a la inauguració del monument de Pedro Carrasco
Els amics de Belén Rodríguez acaparen totes les mirades | GTRES

A finals de juny, estava previst que David Flores Carrasco es veiés les cares amb la seva mare a la seu judicial. Tot i això, i malgrat haver estat denunciada pel seu fill petit per un suposat impagament de la seva pensió, l'amiga de Belén Rodríguez no va personar-se a la cita.

Des d'aleshores, l'hereva de 'la más grande' ha hagut d'acudir als jutjats fins a dues vegades més. Fa uns dies, Rocío va tornar a perdre davant la justícia contra Olga Moreno.

A més, només un dia després, Carrasco es va enfrontar novament a Antonio David Flores. Judici que ha estat ajornat per petició de la part acusada.

Ara, i amb totes aquestes polèmiques a l'ordre del dia, aquesta coneguda família ha esdevingut el centre de totes les mirades. Tant és així que acaba de sortir a la llum un episodi que la mateixa Belén Rodríguez es va encarregar de fer públic fa uns anys.

I és que, el 2021, la col·laboradora va deixar tota l'audiència de Telecinco sense paraules en revelar la inesperada traïció que va patir Fidel per part de qui menys s'esperava.

Belén Rodríguez va assenyalar el traïdor

Belén Rodríguez no ha tingut mai cap problema a posicionar-se al costat de la dona de Fidel Albiac. De fet, des del principi, ha estat una de les grans defensores del testimoni de Rocío.

Per això, durant Supervivientes 2021 va fer pública una inesperada informació sobre un dels concursants més polèmics de l'edició: Antonio Canales.

Cal recordar que, aquell any, el cantaor va coincidir amb Olga Moreno a les platges d'Hondures. Una situació que, al principi, semblava que seria incòmoda per a tots dos, tenint en compte els conflictes familiars d'aquest conegut clan.

Captura de 'Supervivientes' amb Antonio Canales i Olga Moreno a la palapa
El cantant va negar tenir relació amb els amics de Belén Rodríguez | Mediaset

I és que, segons sembla, l'advocat i la seva dona consideraven Canales part del seu cercle més proper. Tot i això, unes declaracions de l'artista van deixar totalment impactada Belén Rodríguez.

En aquell moment, quan Jorge Javier li va preguntar per la seva relació amb el gendre de la Jurado, el supervivent no va dubtar a negar-ho davant l'Olga i tota l'audiència de Telecinco. Antonio Canales no va tenir objeccions a assegurar que només havia coincidit amb ells "dues o tres vegades" en tota la vida.

"A veure, jo no sóc amic de Fidel. L'oncle d'ell ha treballat on treballava el meu pare, l'he conegut des de petit. Però no sóc el seu padrí i amic, l'he vist dues vegades a la meva vida", va assegurar el concursant. 

Captura de 'Supervivientes' amb Belén Rodríguez al plató amb cara de sorpresa
Belén Rodríguez explica tota la veritat | Mediaset

Com es podia esperar, aquestes paraules no li van sentar gens bé a Belén Rodríguez, que no va trigar a explicar tota la veritat. I per això, la presentadora no va tenir cap problema a confessar públicament quin era el veritable vincle que unia aquests dos homes:

"Fidel Albiac se'n va anar a viure amb Canales un mes i també va ser-hi la mare de Fidel 15 dies. Era una família única. La família de Fidel, em consta, està molt dolguda perquè l'han negat públicament i no entenen el perquè", va assegurar la televisiva, visiblement indignada.

Belén Rodríguez estava convençuda que la reacció de l'artista responia a una estratègia per part de Moreno. "Està manipulat per l'Olga. Ho tenien planejat, perquè semblés que la Rocío encara estava més sola".