Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins

Paloma Cuevas està a punt d'aconseguir que Luis Miguel prengui la decisió definitiva

Paloma Cuevas sap que si Luis Miguel fa el pas la vida d'aquest farà un gir de 180 graus

Són moltes les persones que asseguren que Paloma Cuevas està sent una molt bona influència per a Luis Miguel. I és que, no els va semblar cap casualitat que, en el moment en què la dissenyadora va començar una relació sentimental amb el cantant, aquest fes un canvi positiu.

Així, 'El Sol de México' va deixar de banda la seva vida plena d'excessos i va passar a tenir-ne una molta més sana i equilibrada. Els que s'han adonat més que el mexicà no sembla el mateix, han estat els seus fans, que asseguren que Paloma Cuevas ha estat tot un encert.

Però, si existís algun dubte, la veritat és que, amb el que us explicarem a continuació ja no n'hi haurà cap. I és que, una font molt propera a l'artista, ha confirmat que Paloma Cuevas està a punt d'aconseguir el que semblava impossible per a Luis Miguel. De què es tracta?

Paloma Cuevas, el pont d'unió entre Luis Miguel i els seus fills

Fa uns dies, el pare del famós pilot Checo Pérez va comparèixer davant els mitjans amb motiu de la presentació del mescal en honor a Frida Kahlo que va organitzar precisament el germà de Luis Miguel, Alejandro Basteri.

Va ser allà on el senyor Antonio Pérez Garibay va assegurar que veia l'amic dels seus fills "molt bé", un estat al qual va atribuir com a única responsable a la mateixa Paloma Cuevas. I és que el pare del corredor va revelar el que tothom pensa: que la socialité és una excel·lent influència per a l'artista.

De fet, tant seria així que Pérez Garibay es va mullar en assegurar amb absoluta certesa que Paloma Cuevas serà la que aconsegueixi el que és inimaginable: que Luis Miguel es reconciliï amb els seus fills.

Recordem que, actualment, el cantant no té cap relació ni amb Michelle Salas, fruit del seu idil·li amb Stephanie Salas, ni amb els petits Miguel i Daniel, fills de la relació que va mantenir amb Aracely Arámbula.

Luis Miguel a un vaixell a la preboda de Daniel Clará i Anne-Marie Colling
El cantant podria reprendre el contacte amb els seus fills gràcies a Paloma Cuevas | Europa Press

La veritat és que, el xicot de Paloma Cuevas fa molt de temps que no té contacte amb ells, així que, ara que està encaminant de nou la seva vida, això podria canviar.

“Estic segur que ella els portarà a un bon port. O sigui, perquè la veig[que és]una gran dona. Si jo veiés que aquesta dona els separaria més… al contrari, jo crec que els unirà a tots”, va dir el mexicà.

De manera que Paloma Cuevas podria ser la peça clau perquè la seva parella es reconciliï amb els seus fills. Al final, el mateix pare de Checo Pérez va admetre que mai abans havia vist Luis Miguel així d'il·lusionat i amb ganes de menjar-se el món.

“Mai a la meva vida havia vist aquest Luis Miguel. Els seus ulls, la seva mirada, el gentleman que és amb aquesta gran reina. Veig el Luis Miguel que no era, aquell Luis Miguel tancat al seu món. No, jo crec que Luis Miguel s'obrirà al món”, va expressar.

Ara, només falta que es resolgui la gran pregunta: aconseguirà de debò Paloma Cuevas complir el seu propòsit? Sens dubte, només el temps ho dirà.