Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'
GENT

Belén Esteban descobreix l'altre pla de Netflix amb el que pretenen salvar el 'Deluxe'

Netflix podria haver-se interessat també en aquest format

Després del final de 'Sálvame' molts esperen amb ganes que s'estreni el nou format de Netflix amb el qual pretenen rescatar vuit dels col·laboradors més estimats de Telecinco.

De fet, queden tot just uns dies perquè comencin els enregistraments que aquesta nova aventura que portarà a María Patiño, Terelu Campos o Belén Esteban a recórrer Amèrica Llatina.

En concret, la colla haurà de desplaçar-se fins a Miami, encara que sembla que han pogut tenir algun tipus de problema que ha endarrerit el tret de sortida al programa.

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame' asseguts en un sofà, fitxant per a Netflix
Els col·laboradors de 'Sálvame' aterren a Netflix | Netflix

I el principal motiu tindria a veure amb les condicions del seu acomiadament imposades per la productora. I és que, segons sembla, els televisius no estarien d'acord amb els 20 dies per any treballat que se'ls ofereix.

Un problema que, si no se solucionés, podria entorpir el desenvolupament d'aquest nou projecte que tan il·lusionats els tindria a ells i també a La Fábrica de la Tele.

Belén Esteban descobreix el futur del 'Deluxe'

Tot i això, el final de 'Sálvame' ja és una realitat, encara que novament la productora podria guardar-se un as sota la màniga.

I en aquesta ocasió estaria relacionat amb el 'Deluxe', que apagava els focus del seu plató per última vegada divendres passat. Sens dubte, un dia ple d'emocions i molt especial, però podria no ser un adeu tan definitiu com molts esperaven.

Sobretot, per l'anunci que acaben de compartir a les xarxes socials, on només unes hores després de dir adeu al programa, han deixat caure que "no és el final, sinó només un esquer".

Primer plànol de Belén Esteban feliç, agafant un coixí de la sèrie 'Elit' de Netflix
Belén Esteban presumeix de la seva arribada a Netflix | @Netflix, Twitter

Es planteja així Netflix adoptar també aquest format? "Si no us han sabut entendre aquí algun (assenyala amb el dit cap amunt)", adverteixen. "No us preocupeu, us entendran allà, altres".

Curiosament, i abans d'acabar el programa, la mateixa Terelu deixava caure que el format no era mort, sinó que està de viatge.