Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban aclareix si està travessant una crisi matrimonial amb Miguel Marcos

A 'Fiesta' han assegurat que Belén Esteban té problemes amb Miguel Marcos

Belén Esteban ha robat part del protagonisme a Tamara Falcó perquè mentre la marquesa s'estava casant va saltar una bomba. La periodista Leticia Requejo, col·laboradora de Fiesta, va assegurar que havia rebut una informació compromesa sobre Miguel Marcos. Segons les seves dades, Belén estava tenint problemes després de cinc anys de feliç matrimoni.

Belén Esteban és a les Canàries amb la seva amiga Anabel Pantoja i aquest succés ha provocat els rumors. A Fiesta asseguren que Miguel Marcos ha estat a la discoteca Kapital de Madrid i Pipi Estrada promet que “s'ho va passar molt bé”. Tot això ha generat un brou de cultiu que ha acabat amb la paciència de la col·laboradora, que ha donat un cop a taula.

Belén, a través de Leticia, ha desvetllat si està en crisi amb Miguel o si tot és un malentès. “Em desmenteix que sigui veritat”, assegura la col·laboradora. Requejo ha explicat que Esteban estava “enfadada” perquè no entenia d'on havia nascut aquest rumor.

Primer pla de Miguel Marcos, parella de Belén Esteban, amb rostre seriós
Miguel Marcos torna al centre de la polèmica | GTRES

“A la redacció de Fiesta ha arribat una informació que apunta que Belén i Miguel podrien estar vivint una de les seves pitjors crisis de parella. A nosaltres ens ha sorprès perquè nosaltres tenim relació amb Belén Esteban i desconeixíem completament aquesta notícia”. Al programa insisteixen, però Esteban ha aclarit que tot és mentida.

Belén Esteban segueix molt enamorada de Miguel Marcos

Belén ha explicat que fa cinc anys que està casada i que en aquests moments es troba en una de les seves millors etapes. Miguel Marcos entén millor que ningú la seva feina, tot i que no vol formar part del món del cor. Ara que Sálvame ha acabat tenen per davant una etapa molt bonica i la princesa del poble promet que en gaudirà.

“Jo he pogut parlar amb Belén, és clar em desmenteix que això sigui veritat. De fet em deia i volia deixar clar que ella ara mateix és a les Canàries perquè és un viatge organitzat des del gener. Això no vol dir que ella estigui fugint per aquest tipus de rumors”, anuncia Requejo.

Belén Esteban a 'Superlativas', el podcast de Carlota Corredera, amb rostre neutre
Belén Esteban no entén la polèmica | TVienes

Esteban assegura que està més enamorada de Miguel que mai. S'ha adonat que és l'home de la seva vida, una de les poques persones que mai no li falla. Expliquen que cadascú fa els seus plans, però això no vol dir que estiguin malament ni a punt de separar-se.

Són un matrimoni amb molta llibertat i Belén no entén que ara hi hagi tants dubtes perquè sempre han estat així.