Primer pla de Tamara Falcó molt somrient durant la seva preboda a Madrid el 7 de juliol de 2023

El padrí de casament de Tamara Falcó revela si confia en la fidelitat d'Íñigo Onieva

Manuel Falcó, germà i padrí de Tamara, s'ha pronunciat sobre el tema del moment

Tamara Falcó ha aconseguit que el casament es converteixi en l'esdeveniment de l'any, però encara hi ha molts comptes pendents. Els seus detractors no deixen de recordar la suposada afició que té Íñigo Onieva per l'oci nocturn i Socialité ha augmentat els rumors. El programa assegura que “Íñigo ha estat desaparegut després de la preboda” i ningú no trobava el seu parador.

Tamara Falcó confia completament en ell i hi ha una explicació que la periodista Pilar Vidal ha posat damunt la taula. Després de la famosa infidelitat van tenir una reunió, Íñigo ho va explicar tot i a partir d'aquell moment ella li va donar una altra oportunitat. Està convençuda que ha après del seu error i sap que no tornarà a fallar-la, però hi ha mitjans que continuen tenint dubtes.

“Aquesta trobada va ser guaridora perquè en va sortir sabent que la seva parella li havia explicat la veritat. A partir d'aquí deixen passar uns dies i després ella decideix perdonar-ho. Ella ha apostat per l'amor, creu que és l'home de la seva vida i l'entorn ho ha de respectar”, insisteix Pilar Vidal.

Primer pla d'Íñigo Onieva somrient durant la seva preboda amb Tamara Falcó el 7 de juliol de 2023 a Madrid
Íñigo Onieva encara continua generant polèmica | GTRES

Manuel Falcó, germà i padrí de Tamara, ha parlat sobre aquest tema i ha revelat si creu en la fidelitat d'Íñigo. La seva resposta no ha deixat cap dubte i ha demostrat si realment han acceptat Onieva a la família.

El padrí de Tamara Falcó confia en Íñigo Onieva

Manuel va abandonar l'hotel Rizt després de la preboda i va parlar amb tots els periodistes. Una reportera li va preguntar si creia que Íñigo podria tornar a ser infidel i la resposta del germà de Tamara ha estat clara.

“Quina pregunta, que te la contesti un altre, però jo crec que sí, jo crec que està molt bé aprendre de les coses. Cal aprendre les coses fora del matrimoni i després dins del matrimoni ser feliç”, ha revelat.

Foto del germà gran de Tamara Falcó, Manolo Falcó, parlant amb la premsa el 7 de juliol de 2023
El germà i padrí de Tamara Falcó s'ha pronunciat | Europa Press

“Has vist algun canvi a Íñigo des de la primera etapa?”, han seguit preguntant-li. “Ja, ja us he contestat”, respon resolent l'assumpte.

Íñigo Onieva està molest amb la premsa perquè sempre sona la mateixa pregunta. El seu entorn recorda que ja ho ha demostrat tot a la Tamara, que era la que l'havia de perdonar.