Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Antonio David Flores revela quin problema té després de parlar de Terelu Campos

A Antonio David Flores li han censurat un vídeo de YouTube

Antonio David Flores va trobar una bona font d'ingrés després d'abandonar els platós de Telecinco. Es va adonar que les xarxes socials podrien ser un bon negoci i va obrir un canal de YouTube que està tenint molt d'èxit. Flores fa servir aquest espai per defensar-se dels atacs que rep i per aclarir certes informacions.

Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023
Terelu Campos té probelmes amb Antonio David Flores | Mediaset

Antonio David Flores va fer un directe per parlar de Terelu Campos i de tota la família, un vídeo que durava més de dues hores. YouTube ha censurat aquest contingut, n'ha eliminat la publicació i els seus seguidors estan revolucionats. L'ex d'Olga Moreno ha fet servir Instagram per explicar què ha passat i ha llançat una promesa.

Antonio David s'ha compromès a solucionar el problema, ja que vol que els seus fans escoltin les seves paraules. Normalment publica els seus vídeos en directe perquè el públic els pugui veure quan consideri oportú. En aquest cas de moment no serà possible perquè la plataforma ha esborrat la publicació

Tindrà alguna cosa a veure Terelu Campos? La veritat és que Flores estava parlant d'ella i de Carmen Borrego. És un dels seus grans rivals i maneja molt bona informació sobre les Campos.

Antonio David Flores detalla el seu problema

Antonio David va explicar que Terelu Campos tenia un germà secret a Màlaga. Això demostra que sempre n'ha tingut dades. En el seu últim directe ha volgut analitzar com ha estat el procés de la família Campos a Telecinco, ja que han perdut molt de poder.

“El vídeo ha estat un èxit total, el nombre de visites molt bé, però aquest matí m'han bloquejat el directe. Una cosa a què estic acostumat, sembla que els continguts que toco als directes no agraden gaire a algú i els denuncia”.

“No hi ha cap problema, ara no podeu veure el directe, però estic de mecànic solucionant els problemes”, ha explicat.

Muntatge en primer pla de María Teresa Campos somrient i Antonio David Flores seriós
Antonio David Flores no té bona relació amb María Teresa Campos | Mediaset, E-Noticies

Flores ha promès que solucionarà els seus problemes perquè els seus seguidors puguin veure què pensa de Terelu Campos. “Us avisaré per Instagram i per xarxes perquè aquells que no ho hàgiu vist pugueu veure-ho, d'acord? Aviat ho soluciono"