Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'

Alejandra Rubio explica per què no vol revelar si té nou xicot

Alejandra Rubio ha parlat dels temes més importants del moment

Alejandra Rubio, quan ha abandonat les instal·lacions de Telecinco, s'ha trobat amb un reporter d'una coneguda agència. Li ha concedit una petita entrevista i ha parlat dels temes del moment, com ara Daniel Sancho. Rubio s'ha convertit en una de les fonts d'informació principals sobre aquesta polèmica notícia.

Alejandra Rubio no ha volgut aclarir per què coneix Daniel, però sí que ha reconegut que hi ha coses que no li quadren. No tots els que han sortit assegurant que són amics seus estan explicant la veritat. La col·laboradora assegura que la família està sorpresa pels últims esdeveniments.

Primer pla d'Alejandra Rubio en una captura d''Així és la vida' el 2 d'agost de 2023
Alejandra Rubio prefereix mantenir-se al marge | Mediaset

“És que no vull parlar d'aquest tema, estic fent la meva feina donant informació i ja està. Està sortint gent que potser el coneixia, però no de manera tan íntima com els seus veritables amics. Al seu cercle proper li impacta, que al final són els que no volen parlar-ne”, ha declarat.

Alejandra també ha aprofitat per explicar per què no vol parlar de la seva vida privada. No vol revelar si té xicot, com s'ha insinuat, perquè és un assumpte que només li pertany a ella.

Alejandra Rubio posa les seves normes: 'No et contestaré'

Alejandra té molt bona relació amb el reporter que l'ha entrevistat, però l'ha advertit d'una cosa. No pot dir-li si està enamorada, ja que entraria en un joc en què mai no ha volgut participar. Rubio li ha recordat que ella no ha revelat mai dades d'aquest estil, per això no ho fa ara.

“No et contestaré a això, però veurem per què em fas sempre aquesta pregunta? Això és la meva vida privada”, li ha recordat el periodista. Aquest darrer ha aprofitat per preguntar-li per María Teresa Campos.

Primer pla de María Teresa Campos seria al cotxe
Alejandra Rubio també ha parlat de María Teresa Campos | Europa Press

“Bé, bé, tot bé, tot força bé, està bé, com sempre i res, cuidant-la molt. Em fa il·lusió que se li reconegui la feina que ha fet durant tota la vida, per mi és un orgull. L'homenatge per a mi és un honor i per a ella és clar que també li farà molta il·lusió”.

Rubio ha estat molt amable, de l'única cosa que no ha parlat és de la seva vida sentimental. Diverses revistes asseguren que té un nou xicot, però ella ha explicat que no vol confirmar-ho per respecte. Per respecte a la seva vida privada i a les normes que va posar per treballar a la televisió.