Imatge de Judit Mascó amb la seva filla Paula

La revelació que acaba de fer Judit Mascó sobre el marit i les seves quatre filles

La model ha parlat sobre la seva vida privada

Judit Mascó és una de les models més destacades del nostre país. Als seus, recents, 54 anys, la catalana encara és tota una joia per a les marques. Tot i ser la cara coneguda de moltes marques, la realitat és que pocs són els detalls que es coneixen sobre la seva vida privada.

Aquest dilluns, 23 d'octubre, en declaracions per a El Español, ha revelat alguns dels detalls de la seva vida privada. Doncs, després de la publicació de la model amb la mare, són molts els que volen conèixer la seva vida privada.

Judit Mascó i les filles

Tot i ser la cara visible de moltes marques durant diversos anys, la realitat és que sempre ha volgut mantenir la privadesa del seu marit i de les seves quatre filles. No s'ha mullat gaire, però l'entrevista que ha concedit a ElEspañol ens dona pistes de com és la vida privada.

Recentment, la catalana ha celebrat les noces de Perla amb el marit, Eduardo Vicente. A aquest, el va conèixer amb 16 anys i, anys més tard, es va convertir en la seva "ànima bessona", tal com ella ha indicat.

Mascó va ser preguntada per les seves quatre filles: Maria (25), Paula (23), Romita (22) i Clara (17). Va assegurar que totes han triat el camí que més els ha agradat, i que, el temps ha passat molt ràpid.

"El temps ha passat molt de pressa. La més gran ja és independent i exerceix com a artista plàstica. La segona és actriu, però com que és una feina tan complicada per guanyar-se la vida, està a punt d'acabar Humanitats", va indicar Judit Mascó després de ser preguntada per les filles.

"La tercera no va voler estudiar al seu moment, però després va acabar fent fusteria i ara s'ha reenganxat en un grau superior d'interiorisme i mobiliari. I la petita està acabant Batxillerat Quina quantitat d'especialitats aquí! A la nostra època no n'hi havia tantes", va detallar en declaracions per a El Español.

Judit Mascó: "Jo soc aquí, però són elles les que han de lluitar"

La model ha deixat clar que està orgullosa de les filles. Doncs, les nenes han triat el camí que han volgut, sense sentir-se obligades a seguir els passos dels seus pares. "Estan gaudint, intenten buscar-se la vida, van tenint les seves feines i avançant per arribar a ser un dia autònomes".

"Jo soc aquí, però són elles les que han de lluitar. Elles mateixes s'han de sentir satisfetes, han de continuar l'aprenentatge i així se sentiran a gust amb elles mateixes", ha indicat després de ser preguntada per elles.

La realitat és que no només va ser preguntada per les filles, sinó també pel marit. I, per primer cop, la model va revelar la seva professió.

Judit Mascó revela la veritable feina del seu marit

El Español no va deixar en segon pla els aspectes relacionats amb el seu marit, Eduardo Vicente. Durant l'entrevista també va ser preguntada per ell. "Està feliç", va indicar la model.

En aquell instant, Mascó va aprofitar per desmentir un dels rumors que sempre s'han dit sobre ell. I és que, tal com va indicar ella mateixa, el marit no treballa en un banquet d'advocats.

"És cert que és advocat de carrera i que va exercir un temps, però després va estar 15 o 16 anys a l'Ajuntament de Barcelona, i actualment és el gerent del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA). En definitiva, està vinculat a l'administració", va indicar.