Muntatge d'Antonio David Flores seriós amb una camisa de colors i María José Campanarioioo seria mirant cap amunt

GENT

Antonio David Flores desobeeix María José Campanario i tira endavant amb el seu pla

Antonio David Flores continua aportant dades sobre un tema del qual María José Campanario va prohibir que continuessin parlant

Antonio David Flores continua endavant amb el seu pla malgrat l'advertiment de María José Campanario. Quan es va conèixer la relació de la filla de Jesulín amb Pietro, l'odontòloga es va afanyar a protegir Julia. Per això va publicar un missatge anunciant demandes si es parlava de Julia, apel·lant als seus desitjos de ser anònima.

Tot i això, per a Antonio David no hi ha advertiment que li impedeixi omplir el seu canal de YouTube amb noves informacions sobre la jove. De fet, al seu últim directe ha tornat a parlar de Julia i la seva relació amb Pietro, detingut per una suposada agressió amb matxet. D'aquesta manera, l'exguàrdia civil ha desobeït Campanario i tira endavant amb el seu pla d'aportar més dades sobre el tema.

Antonio David Flores desobeeix María José Campanario

María José Campanario va ser molt contundent fa uns dies quan va publicar al seu compte d'Instagram un missatge per protegir Julia. "Els meus fills són persones anònimes perquè així ho ha decidit un jutge", va manifestar. Unes paraules que va acompanyar amb un avís sobre què passarà a aquells que no segueixin aquesta pauta, "continuarem interposant les demandes".

Aquest missatge va ser compartit després que Lecturas publiqués en portada la relació de Julia Janeiro i el germà de Carlo Costanzia, després de la seva detenció. Malgrat aquesta advertència, Antonio David Flores ha desobeït la dona de Jesulín tornant a parlar de Julia al seu canal de YouTube.

Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube
Antonio David parla de la filla de Campanario malgrat la seva advertència | YouTube, Antonio David Flores

Al seu últim directe, Antonio David recull la informació sobre Pietro fent al·lusió a la filla de Jesulín i Campanario. Tant ell com els seus col·laboradors han debatut sobre la situació sense fer cas al desig de l'odontòloga que no es parli de Julia.

I és que l'advertiment de María José no només anava adreçat als mitjans de comunicació, també a les xarxes socials. Per això, si continua amb el seu pla, podria ocasionar al malagueny un nou problema legal.

Antonio David Flores tira endavant amb el seu objectiu

Encara que les aparicions d'Antonio David s'han desplaçat fins al canal de YouTube, no són pocs els seguidors de què disposa. A través dels seus directes, analitza les darreres notícies sobre el cor, comptant amb ajuda dels seus col·laboradors.

Qualsevol notícia és vàlida si amb això pot posar en perill l'univers de La Fábrica de la Tele, encara que sigui de manera indirecta. Per això ha utilitzat la portada de Lecturas de Julia amb Pietro per recordar la demanda de María José a la productora. Recordem que la revista té enllaços amb alguns col·laboradors de Sálvame.

Tweet amb un comunicat de María José Campanario sobre les imatges dels seus fills i la portada de 'Lecturas' el 27 de març de 2024
María José Campanario va llançar un avís per evitar que es parli de la seva filla | Twitter, @Srtacotilleo

Tot i això, ell mateix ha caigut en el mateix error en parlar de manera pública de Julia malgrat el desig d'aquesta de ser anònima. El pla d'Antonio David consisteix a continuar aportant informació sobre la relació entre Julia i el germà de Carlo Costanzia. Així com del procés legal a què s'enfronta el jove després de la seva detenció.

I així ha fet en mostrar el titular on es feia esment a la relació dels dos joves i quan va començar el seu idil·li. També ha fet referència als càrrecs dels quals s'acusa Pietro per "una temptativa d'assassinat". Allò que irremeiablement fa pensar en la filla de María José i en la relació que mantenia amb el jove.

Ara bé, compartint les portades recents que ha protagonitzat la filla de Campanario amb imatges al costat de Pietro. Sens dubte, sembla que Antonio David Flores no té cap temor a les conseqüències i promet aprofundir-hi.

➡️ Gent

Més notícies: