Muntatge en primer pla de Joaquín Torres seriós amb les ulleres al cap i una bufanda morada i Cristina Tárrega seriosa amb una brusa estada

GENT

Joaquín Torres fa tremolar Cristina Tárrega amb l'última cosa que ha dit sobre ella

Joaquín Torres ha tornat a esclatar contra Cristina Tárrega durant la seva última entrevista al pòdcast 'El sentido de la Birra'

Joaquín Torres s'ha convertit en l'últim convidat d'El sentido de la Birra, pòdcast de Podimo presentat per Ricardo Moya. Durant la seva intervenció en aquest espai audiovisual, l'arquitecte ha parlat sobre diversos temes relacionats amb l'actualitat i la seva vida personal.

Però sens dubte, el que més ha cridat l'atenció de la seva entrevista han estat les paraules que ha dedicat a la seva enemiga pública, Cristina Tárrega.

Muntatge de Joaquín Torres mirant cap avall trist i Cristina Tárrega seriosa
Joaquín Torres torna a esclatar contra Cristina Tárrega | e-noticies.cat, Atresmedia, GTRES

Durant tots aquests anys, aquests dos col·laboradors de televisió han protagonitzat algun enfrontament públic. Tant és així que, una vegada, Joaquín Torres va arribar a assegurar que la presentadora li havia fet "màgia negra".

Ara, l'encara marit de Raúl Prieto no ha tingut objeccions a tornar a esclatar públicament contra Cristina Tárrega. Per això, quan el presentador d'aquest conegut pòdcast li ha preguntat per ella, la resposta ha estat molt clara.

"A la Tárrega sempre li he dit que no. És una filla de pu**, dolenta com la quina i vulgar fins a dir prou", ha assegurat de manera contundent Joaquín Torres.

Joaquín Torres esclata durament contra Cristina Tárrega en la seva última entrevista: "És dolenta com la quina"

Joaquín Torres no ha tingut objeccions a l'hora d'assegurar que Cristina Tárrega és "dolenta com la quina" i "vulgar fins a dir prou". Declaracions que s'han produït durant la seva intervenció al pòdcast, El sentido de la Birra.

Com es podia esperar, aquestes paraules polèmiques no han passat desapercebudes a les xarxes socials. Tant és així que diversos usuaris de X no han trigat a declarar-se fans d'aquest conegut arquitecte espanyol.

Captura de YouTube amb Joaquín Torres parlant davant d'un micròfon negre, uns cascos i samarreta blanca l'1 d'abril del 2024
Joaquín Torres titlla Cristina Tárrega de 'dolenta' i 'vulgar' | YouTube, @ElSentidoDeLaBirra

"Cada dia més fan de Joaquín Torres", ha assegurat un internauta. "Em pixo amb Joaquín Torres parlant de Cristina Tárrega", ha confirmat entre rialles un altre seguidor d'aquest espai audiovisual.

Aquesta no és la primera vegada que l'encara marit de Raúl Prieto ataca durament la col·laboradora de televisió en públic. A finals del mes d'octubre passat, l'arquitecte dels famosos va deixar sense paraules els seus companys d'Espejo Público després de compartir amb ells una confessió inesperada.

Aquell dia, la tertúlia girava al voltant d'una notícia relacionada amb estafadors i remeiers falsos. Moment en què Joaquín Torres no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'acusar Cristina Tárrega d'haver-li fet màgia negra:

"A mi m'han fet màgia negra. Una persona molt coneguda de la televisió, una boja, boig… M'havien ficat a la nevera i no sé quines històries". I encara que al principi no va revelar el seu nom, el col·laborador no va trigar a assenyalar la seva examiga.

Captura d''Espejo Público' amb Joaquín Torres parlant amb la mirada baixa el 19 d'octubre de 2023
Joaquín Torres va assegurar que Cristina Tárrega li havia fet màgia negra | Atresmedia

"Cristina Tárrega que està com una tarada perduda, quan deixem de ser amics, ja que va començar per aquí", va aclarir Joaquín Torres a continuació.

Segons va confessar l'arquitecte, la tertuliana li havia fet un ritu perquè li anessin malament les coses. Però gràcies al fet que va seguir les instruccions del remeier que va dur a terme aquest ritual, no va fer efecte:

"Em va avisar el remeier que ho va fer. Em sembla que ha d'estar molt boig. Quan entres en aquest tipus de paranoies, no saps on és el final".

A més, Joaquín Torres no va tenir objeccions a compartir els motius pels quals havia deixat de ser amic de Cristina. Tal com va assegurar l'arquitecte, la va defensar durant molt de temps “perquè pensava que tenia bon fons”. "Però després vaig veure que era una interessada i vulgar… És dolenta com la quina", va sentenciar el company de Susanna Griso.

➡️ Gent

Més notícies: