Muntatge de Gerard Piqué, amb Shakira i la seva entrenadora personal Anna Kaiser
GENT

Anna Kaiser: d'amiga íntima de Shakira a possible amiga especial de Gerard Piqué

Surt a la llum la nova infidelitat de Piqué a Shakira, aquesta vegada amb Anna Kaiser, l'entrenadora personal i amiga íntima de Shakira a Barcelona

“Any nou, vida nova”, així s'ha pres Gerard Piqué, l'arribada d'aquest 2024. L'exfutbolista ha decidit mantenir un perfil baix i centrar-se en els seus negocis i en la King's League. Piqué estava en negociacions amb Mediaset per vendre-li els drets de la King's League, però tot ha canviat després de l'última bomba de 'Socialité'.

Lluny de mantenir-se en un segon pla, l'ex del Barça torna a ser el focus d'atenció després de conèixer-se una altra infidelitat a Shakira. Aquesta vegada amb una de les seves millors amigues. Es tracta d'Anna Kaiser, l'entrenadora personal i amiga íntima de l'artista a Barcelona, amb qui Piqué li hauria estat infidel.

Muntatge de Piqué i Anna Kaiser, l'entrenadora personal de Shakira
Gerard Piqué va ser infidel a Shakira amb Anna Kaiser, entrenadora personal i amiga de l'artista | Instagram, @theannakaiser, @3gerardpique

Anna Kaiser, l'entrenadora personal de Shakira, la traeix amb Piqué

Segons apuntava el programa 'Socialité', l'entrenadora personal de Shakira i Piqué podrien haver mantingut una relació quan la parella encara vivia junta a Barcelona.

Pel que sembla, durant la preparació física de Shakira per a la mitja part de la Superbowl, l'any 2020, l'artista i el futbolista estaven passant per una crisi. Va ser llavors quan Piqué i Anna Kaiser haurien tingut una relació.

Tal com apunten des de 'Socialité', Shakira va assabentar-se d'aquesta relació gràcies a Lilly Melgar, la mainadera dels seus fills, amb qui l'artista té una estreta relació. De moment, es desconeix quina és la relació actual de la Kaiser i Shakira, ja que totes dues se segueixen en xarxes socials.

Shakira i Piqué preocupats pel que ha passat a Miami

El que sí que se sap és que el cap de setmana passat, Shakira i Gerard Piqué van mantenir un diàleg directe pel bé dels seus dos fills: Milan i Sasha. Pel que sembla, Piqué voldria modificar el conveni de separació amb Shakira per poder passar més temps amb els seus fills, que viuen a Miami amb l'artista des de la separació.

El programa de Telecinco assegura que Piqué estaria molt preocupat per la seguretat dels seus fills a Miami després del succeït amb Daniel John Valtier, l'assetjador de la de Barranquilla. I és que l'assetjador de Shakira, que feia mesos que enviava a la casa de l'artista a Miami, bombons, ampolles de vi i joguines. Tot i això, la situació es va sortir de control quan Valiter es va presentar a la residència de l'artista, on va ser arrestat.

A causa d'aquest incident, Piqué i Shakira han iniciat un diàleg directe que no s'havia donat des de la separació. Tot i això, aquest diàleg es podria veure arruïnat després de sortir a la llum la presumpta infidelitat de Piqué, amb la qual fos una de les amigues íntimes de l'artista.