Muntatge en primer pla amb Àngel Llàcer i la reina Sofia
GENT

Àngel Llácer, ingressat al mateix hospital que la reina Sofia: què ha passat

Àngel Llácer ha estat ingressat d'urgència per una greu infecció al mateix hospital que la reina Sofia


L'Àngel Llácer ha estat ingressat d'urgència a la clínica Ruber de Madrid, el mateix centre que la reina Sofia. Tal com ha explicat ell mateix, va començar a trobar-se malament arran d'un viatge que va fer al Vietnam.

I és que l'Àngel va patir una intoxicació bacteriana per Shigella. Una cosa que va fer que l'ingressessin. "Em vaig començar a trobar malament i em van ingressar. Ho he passat molt malament", s'ha lamentat l'actor, que actualment continua hospitalitzat.

Curiosament, la reina Sofia també ha estat internada a la mateixa clínica per una infecció d'orina, encara que ella ja ha rebut l'alta.

Imatge d'Àngel Llàcer amb cara de sorpresa assegut en un sofà

El pitjor, per a Llàcer, ha estat que triguessin tant a trobar un diagnòstic, ja que al principi no sabien que tenia.

"Els metges no sabien què tenia, em feia mal la panxa, feia caca amb sang, cada vegada tenia més febre... Estaven molt preocupats", ha explicat als seus seguidors.

Tot i que, per sort, ara l'Àngel Llácer ja està molt recuperat. "Vaig agafar una intoxicació i em van posar antibiòtic durant cinc dies, però el bacteri es va quedar", assegura.

Àngel Llácer, ingressat al mateix hospital que la reina Sofia

D'aquesta manera, l'Àngel Llácer no podrà assistir durant almenys dues setmanes a Tu Cara me Suena, on exerceix de jurat i instructor per als concursants.

Cosa que justament coincideix amb l'estrena de l'onzena temporada. Encara que, com els enregistraments ja van una mica avançats, potser l'absència de Llàcer ni tan sols arribi a notar-se.

De totes maneres, sempre podran substituir-lo temporalment, com ja ha passat en altres ocasions. I és que l'important per a l'Àngel és recuperar-se, per la qual cosa és molt comprensible que ara se centri en la seva salut.

La reina Sofia somrient en vestit marró sortint de l'hospital

Aquest sotrac arriba un moment força complicat per a l'Àngel Llácer, i és que es troba molt sol després de perdre la seva mascota i quedar-se sense parella.

"Estic sol. M'he quedat sol a casa perquè ha mort el meu gos. Em va deixar la meva parella, la persona que m'ajudava se'n va anar i els meus veïns també se n'han anat", es lamentava fa poc.

Una cosa que portava l'Àngel a fer canvis a la seva vida, com ara deixar-se bigoti i lluir un nou look.

➡️ Gent

Més notícies: