Muntatge de Joan Carles I somrient amb Letizia mentre dóna un discurs i Jaime Peñafiel posant
GENT

Joan Carles I es venja de Letícia després de l'acomiadament de Jaime Peñafiel

Joan Carles I té una forma molt concreta de referir-se a Letícia, a qui fa responsable de l'última cosa que ha passat

Jaime Peñafiel ha estat acomiadat del diari El Mundo després de les fortes acusacions que ha llançat contra Letícia. Fonts properes a l'empresa esmentada insisteixen que ha estat "una qüestió pressupostària", però la veritat és que hi ha molt més. El periodista, expert en Família Reial i amic de Joan Carles I ha estat acusat de "llançar falques" per afavorir l'emèrit.

Jaime Peñafiel ha estat el que ha posat en circulació a Jaime del Burgo, el polèmic exmarit de Telma Ortiz. L'escriptora Pilar Eyre defensa que l'aparició d'aquest personatge ha afeblit el matrimoni de Felip i Letícia. Suposadament estan travessant una crisi perquè el rei s'ha negat a donar la cara per la seva dona després de ser acusada de ser poc honesta.

Fotomuntatge de Letizia amb cara molt seriosa i el rei Joan Carles I
Joan Carles I s'ha venjat de Letícia | Europa Press, Kate Smith, Getty Images Pro

Joan Carles I ja s'ha venjat de Letícia, ja que considera que és responsable de l'acomiadament del seu amic Jaime Peñafiel. L'expert a casa reial sempre ha donat la cara per l'emèrit i ara aquest, d'alguna manera, li torna el favor.

La forma de venjar-se està donant molt de què parlar: Joan Carles es refereix a Letícia com “l'exdona del meu fill”. Una informació que confirma el diari En Blau. "Sap que el matrimoni està trencat i que el cessament de la convivència, no anunciat, ja és de facto", comenten al respecte.

La venjança contra Letícia

Jaime Peñafiel ha perdut la feina després de difondre informacions negatives sobre Letícia. Diversos mitjans asseguren que darrere d'aquestes informacions hi havia Joan Carles I. El que l'emèrit no sabia és que propagar-les costaria un disgust al seu amic Peñafiel.

Muntatge amb Jaime del Burgo somrient amb una jaqueta grisa i Letizia mirant de banda mentre camina amb una jaqueta negra
Jaime del Burgo insisteix que ha estat amb Letícia | e-noticies.cat, GTRES

La venjança no ha trigat a arribar-hi, encara que Joan Carles estava desitjant que passés alguna cosa per passar a l'acció. El Nacional ha confirmat que és responsable de tot el que s'ha explicat els darrers temps. Recordem que Peñafiel va insinuar que Letícia no era la mare biològica de Leonor.

A E-Notícies ens hem posat en contacte amb el periodista i no hem obtingut resposta. Després d'investigar sobre el tema, hem descobert que de moment no accepta cap trucada. Sembla que vol guardar silenci i refugiar-se del rebombori que s'ha generat.

Per part seva, Joan Carles I ha aprofitat per insistir en el seu cercle privat que el matrimoni del seu fill està acabat. Una dada que cada cop genera més sospites, sobretot després de l'última aparició dels reis. Pilar Eyre reconeix que Felip va estar molt distant amb Letícia, que sembla haver perdut la felicitat que el caracteritzava en el passat.