Primer pla d'Ana Obregón a la presentació del llibre del seu fill

Ana Obregón s'enfronta a una dura pregunta sobre el seu fill, Aless Lequio

Ana Obregón rep un cop dur de qui menys ho esperava

Ana Obregon ha viscut un dels moments més agredolços de la seva vida. I, malgrat la seva emoció per poder presentar el llibre d'Aless Lequio, l'actriu ha hagut de fer front a una dura pregunta relacionada amb el seu fill.

Fa unes setmanes, Obregón i la seva estimada neta, Ana Sandra, van tornar a Espanya. I és que, després de més de dos mesos vivint a Miami, l'empresària va considerar que era hora de tornar a casa.

Primer pla d'Ana Obregón somrient a la presentació del llibre del seu fill
Ana Obregón ha presentat finalment el llibre d'Aless. | GTRES

No obstant això, el retorn d'Ana Obregón no ha estat tan tranquil com esperava. Des que va posar els peus al nostre país, ha tornat a convertir-se en el centre d'atenció.

Ara, després d'uns dies d'adaptació, Obregón ha presentat per fi de manera oficial El chico de las musarañas. Un llibre que el seu fill va començar a escriure i que ella va haver d'acabar arran de la seva mort.

Però, lluny del que s'esperava, aquest esdeveniment no ha estat exempt de polèmica. Ana Obregón ha hagut d'enfrontar-se a una dura pregunta directament relacionada amb Aless.

Ana Obregón no aixeca cap

Ana Obregón no va poder evitar les incòmodes preguntes que li va fer Saúl Ortiz. I és que, durant la presentació del llibre, el periodista no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de preguntar-li per un tema personal.

Fa unes hores, els mitjans de comunicació del nostre país es van traslladar fins a l'Hotel Westin Palace de Madrid, on Ana Obregón presentava el seu llibre. Un dels mitjans acreditats va ser El Programa de AR, que retransmetia en directe tot el que passava dins. Qui tampoc va faltar a la cita, va ser el mateix Saúl Ortiz.

El periodista Saúl Ortiz parlant a la roda de premsa del llibre de l'Aless Lequio
Saúl Ortiz posa molt nerviosa a Ana Obregón amb les seves preguntes. | Mediaset

No obstant això, encara que Ana Obregón es va alegrar en sentir el seu nom, aviat, el somriure se li va esborrar de la cara. I el cas és que, les incòmodes preguntes del periodista gairebé van fer que l'actriu abandonés la sala, donant per finalitzada la cita.

Abans de respondre a la pregunta més complicada de totes, Obregón va haver d'enfrontar-se a altres qüestions relacionades amb la seva exparella, Alessandro Lequio. Saúl va voler saber si, en algun moment, “ha pensat en el dolor d'Alessandro Lequio com a pare”.

A més, també va voler saber quin és el nom real d'Ana Sandra, ja que aquest va ser un dels temes que més debat va generar en el seu moment.

Però, sens dubte, la pregunta que més va molestar a Ana Obregón i que gairebé va acabar amb la presentació, va ser una relacionada directament amb el seu fill Aless Lequio. “Segur que el teu fill estaria content i orgullós d'aquest llibre sabent que, com has dit, no li agradava gens estar exposat?“, li va preguntar.

Captura de 'El Programa de Ana Rosa', amb Ana Obregón plorant a la presentació del llibre del seu fill
Ana Obregón resol tots els dubtes sobre aquest tema tan sensible. | Mediaset

No obstant això, lluny d'evitar aquesta pregunta, Ana Obregón ha optat per respondre-la de manera clara i decidida. Després de recordar que el seu fill va compartir tota la seva lluita a través del seu compte d'Instagram. D'aquesta manera, l'actriu va voler deixar en evidència el periodista:

“El que volia era que es publiqués el seu llibre, perquè el somni del meu fill era guanyar molts diners per retirar-me i ell marxar a algun lloc a escriure. Volia ser escriptor”.

A més, i apuntant directament a un dels exemplars de la seva novel·la, Ana Obregón no ha tingut cap problema a afirmar que “un dels somnis del meu fill és aquest”. D'aquesta manera, ha volgut deixar clar que ha complert els desitjos d'Aless com a ell li hauria agradat.