Primer plànol d'Ana María Aldón amb rostre enfadat

Ana María Aldón rep un nou cop: els seus antics veïns carreguen contra ella

Els seus veïns de Sánlucar de Barrameda no en guarden un bon record.

Ana María Aldón va haver d'afrontar ahir una tarda complicada a Festa d'estiu. El programa tenia pensat fer-li una mena d'homenatge a la dissenyadora de moda a Sanlúcar de Barrameda. Tot i això, els veïns i coneguts d'Aldón no semblen tenir un bon record de la televisiva.

Maria Verdoy, actual presentadora de Festa d'estiu, era l'encarregada de donar-li la mala notícia. Tot i que Ana María Aldón sempre ha portat la seva terra natal per bandera, sembla que ja no és tan ben rebuda allà.

Ana María Aldón rep un nou cop des de Sanlúcar de Barrameda

Festa tenia preparada una gran sorpresa per a la col·laboradora. Sense que ella ho sabés, un equip del programa es desplaçava a Sanlúcar per parlar amb alguns dels antics veïns d'Ana María Aldón.

Tot i això, tal com han donat a conèixer, el que s'han trobat és un clima molt poc afavoridor per a la imatge d'Ana María.

Ana María Aldón asseguda al plató de 'Festa' amb un vestit negre, acompanyada de Frank Blanco i María Verdoy
Els exveïns d'Ana María Aldón carreguen contra ella | Mediaset

"Hem viatjat al teu poble per fer-te un homenatge i ens hem emportat una gran sorpresa", començava anunciant María Verdoy. Això ja feia presagiar el pitjor.

L'aspecte de la dissenyadora canviava radicalment després que Verdoy i Frank Blanco revelessin el que l'equip de Fiesta s'ha trobat a la ciutat on va néixer Aldón.

"La gent té un pèssim record de tu, pensen que les teves relacions sempre han estat per conveniència", assegurava la presentadora.

Però, a més a més, la presentadora revelava que havien pogut parlar amb Juan Montiel, exparella d'Ana María. "Les paraules de Juan Montiel ens han deixat de pedra", assegurava.

Després d'això, el programa donava pas a un vídeo en què els 'sanluqueños' no deixaven en gaire bon lloc la col·laboradora de televisió. "Li pujaven els fums, ja no volia amb les amigues perquè deia que era algú important", sentenciava una veïna.

Un altre conegut d'Ana María assegurava que tenia un objectiu. "A la seva vida té un objectiu i hi ha gent que ho aconsegueix i altres no i ella tenia les coses clares a la vida i ho ha aconseguit. Conec d'algú que sap alguna cosa, sembla que va ser nòvio d'ella o alguna cosa", revelava.

Ana María Aldón, sorpresa en escoltar la seva exparella

En aquest mateix vídeo, Juan Montiel, exparella d'Ana María Aldón, també donava la seva opinió sobre això, deixant la col·laboradora totalment sorpresa.

Plànol curt d'Ana María Aldón amb mig somriure a la cara
Ana María Aldón coneix el que els seus antics veïns en pensen | @anamariaaldon, Instagram

Després de veure els testimonis de què un dia van ser els seus veïns, Ana María expressava la seva estupefacció.

"Em sorprèn que sàpiguen tant de mi", començava expressant. Encara que, a jutjar per la cara, la televisiva no donava crèdit en veure el que va ser la seva exparella també el vídeo. "Un home amb qui he compartit part de la meva vida i em sorprèn veure'l aquí", revelava.

Maria Verdoy li preguntava si havia deixat tants cadàvers pel camí, i Anna Maria no trigava a justificar-se.

"Jo no soc santa, soc molt normal. Comet errors, tinc virtuts, tinc defectes, però em sorprèn gent que no em coneix i que parlin. És clar que quan posen una càmera i la baixen, pensa que no li estan gravant. La decepció és forta, a més a més són persones properes", ha assegurat.