Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient

Rocío Flores i Manuel Bedmar reapareixen davant els mitjans de comunicació: el motiu

La parella torna a l'ull mediàtic

Després d'unes setmanes molt convulses, Rocío Flores i Manuel Bedmar han tornat a l'ull públic amb la seva reaparició davant els mitjans de comunicació. La filla d'Antonio David s'havia distanciat de tot allò relacionat amb el que és mediàtic per tal de no protagonitzar més titulars.

Tot i això, Rocío i el seu noi, Manuel Bedmar, han decidit fer un parèntesi. Tots dos s'han deixat veure al photocall de la gal·la Starlite a Marbella, un dels esdeveniments benèfics més populars d'aquesta temporada.

La parella ha acudit al concert Fondo Flamenco i no han dubtat a posar davant dels fotògrafs i reporters.

Rocío Flores i Manuel Bedmar reapareixen a Marbella

Si hi ha alguna cosa que Rocío Flores ha deixat clar aquests últims mesos, és que necessitava desconnectar dels mitjans. La filla d'Antonio David Flores se centrava sobretot a posar ordre a la seva vida personal i abandonava tot allò relacionat amb la televisió.

La seva tieta, Gloria Camila Ortega, optava per agafar la mateixa direcció després de sortir de Pesadilla en el paraíso 2.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores i Manuel Bedmar posen al photocall de Starlite | Europa Press

Rocío decidia refugiar-se en els seus i apostar per la seva faceta com a influencer, on ha aconseguit collir un gran èxit. "Enfocada en el meu, sense llençar res a ningú. Perfil baix, treballant per i per a mi. El meu estat actual”, compartia fa uns dies.

Amb tot això, les aparicions davant dels mitjans de Rocío han estat comptades amb comptagotes. Tot i això, aquest divendres, Rocío i Manuel Bedmar decidia reprendre els vells hàbits i tornar a posar davant d'un photocall. Això sí, per una bona causa, ja que és un esdeveniment solidari on els beneficis són destinats a una bona causa.

Rocío i Manuel acudien a la gala de Starlite a Marbella i van poder gaudir del concert de Fondo Flamenco. La parella va posar molt unida i feliç davant de les càmeres.

Tanmateix, sembla que això no farà canviar de semblar a Rocío. Tot apunta que la noia continuarà immersa en els seus projectes i treballs que no estan relacionats amb la tele i sí amb les xarxes.

Rocío Flores acumula més de 700 000 seguidors a Instagram i ha aconseguit que el seu nom sigui un bon reclam per a marques i col·laboracions. Això li permet poder apostar pels seus propis projectes que cada vegada està més a prop d'estrenar.

La parella ha dissipat qualsevol remor de crisi

Amb aquesta nova aparició pública, la parella ha resolt qualsevol rumor sobre una crisi en la relació. Va ser fa uns mesos quan les especulacions van començar a sortir, i ells mateixos s'encarregaven de desmentir-ho amb les seves publicacions a xarxes socials on sempre els veu units.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella (Espanya)
La parella es mostrava molt unida en la darrera aparició | Europa Press

Manuel ha jugat un paper fonamental a la vida de Rocío Flores. En especial pel que fa a aquests darrers anys tan complicats a escala personal i mediàtic.

Per a la filla d'Antonio David no ha estat gens fàcil afrontar la gran voràgine mediàtica on ha estat envoltada la seva família. El Manuel li va demostrar estar a l'altura de la situació i va estar al seu costat en tot moment.