Primer pla d'Ana María Aldón, asseguda al plató de 'Fiesta', amb rostre de sorpresa

Ana María Aldón: la foto del seu xicot que confirma els darrers rumors

Surt a la llum com és la nova il·lusió d'Ana María Aldón

Per fi, hem posat cara a la persona que porta molt il·lusionada darrerament a l'Ana María Aldón. I és que feia temps que escoltàvem molts rumors que apuntaven que la dissenyadora estava començant a refer la seva vida al costat d'un home misteriós. Però, com hem dit, només es tractaven de teories perquè no hi havia cap confirmació sobre això.

Tot i això, va ser el cap de setmana passat quan, just, Fiesta va llançar en exclusiva que oficialment l'Ana María Aldón havia trobat xicot. Això sí, no només van donar la notícia, sinó que fins i tot van mostrar imatges inèdites de com era l'amor desconegut de la gaditana. Tot un luxe!

Per descomptat, aquestes fotos van ser molt reveladores perquè, gràcies a elles, es van acabar de confirmar uns rumors que darrerament circulaven al voltant de la nova parella d'Ana María Aldón.

Es confirma allò que se sospitava de la nova il·lusió d'Ana María Aldón

L'Ana María Aldón apareixia el cap de setmana passat a Fiesta, molt preparada per a tot el que havia d'afrontar aquell dia. I és que el programa tenia pensat filtrar imatges del nou nuvi de la dissenyadora, perquè aquesta pogués pronunciar-se sobre això.

I així va ser, des de l'organització del programa es van projectar fotografies de la cita tan especial que va tenir l'Ana María Aldón amb el nou noi. Quedada en un supermercat, després una en un restaurant de La Moraleja i, finalment, passejant d'allò més acaramel·lats. Una escena digna d'una pel·lícula romàntica.

Ana María Aldón reacciona al programa 'Festa' de Telecinco a les primeres imatges captades amb la seva nova parella
Ana María Aldón en el moment en què va presenciar en directe les imatges de la cita | Mediaset

No cal fer gaire èmfasi que tothom estava esperant veure aquestes imatges inèdites amb els seus propis ulls. Interessava, i molt, saber com era la persona que havia tornat la il·lusió de la dissenyadora.

Però cal destacar que aquestes instantànies no només ens van ajudar a posar cara a aquest home misteriós, sinó que també ens van revelar uns quants detallets més que ja s'anaven intuint des d'abans que es conegués oficialment aquesta notícia.

Ana María Aldón agafada de la mà de la nova parella passejant pel carrer
Així és la nova parella d'Ana María Aldón | Mediaset

Gràcies a elles, hem pogut confirmar al cent per cent que el nou amor de la gaditana és una mica més gran que ella, ja que té al voltant de 50 anys, i que és maquíssim.

A més de tot això, també s'ha comprovat que és molt discret i que no fa pinta que estigui utilitzant a l'Ana María Aldón per guanyar fama i reconeixement mediàtic.

Es veu des de lluny que només li interessa la mare de la Gema Aldón i que no posa atenció a la seva professió a la televisió. Vaja, la seva relació seria una de l'estil de la Belén Esteban i el Miguel Marcos.

També hem pogut saber per les mirades que es feien fora mútuament mentre els mitjans els seguien, que estan molt enamorats. És cert que farà molt poquet temps que estan sortint, però la veritat és que tot apunta a que podrien convertir-se en una de les millors parelles des de començament del 2023. Us agrada el nou noi de l'Ana María Aldón?