Captura d''El Programa de Ana Rosa' amb Ana Rosa Quintana seria el 26 de juny de 2023

Ana Rosa Quintana revela què en pensa realment de la desaparició de 'Sálvame'

Ana Rosa Quintana ha llançat un missatge clar als seus antics companys

Ana Rosa Quintana, quan es va recuperar de la seva malaltia, va decidir reincorporar-se a la feina d'una manera més moderada. Aquesta és la raó per la qual els divendres es queda a casa i no va a Telecinco, per això no s'ha pogut acomiadar de Sálvame. Ha explicat que li han preguntat bastant pel tema i vol deixar clar el que pensa i el que sent.

Ana Rosa Quintana porta molt temps treballant a la televisió i sap perfectament com funciona el negoci. Fora de càmeres es creen relacions molt estretes, tots es converteixen en una bonica família i aquesta és la part més dura. Quintana ha revelat els seus veritables sentiments, sap que tots els ulls hi estan posats i ha estat sincera.

“Escolta, vull dir una cosa, que jo l'altre dia no hi era, encara que ja ho vaig dir quan em van enxampar i em van preguntar. És duríssim quan s'acaba un programa, però quan hi ha talent, com tenen ells, segur que els anirà molt bé”.

Muntatge de fotos d'Ana Rosa Quintana i Jorge Javier Vázquez, tots dos amb rostre d'enuig
Ana Rosa Quintana no vol tenir problemes | TVienes

Ana Rosa té molt bona relació amb els col·laboradors de Sálvame, malgrat els hagin intentat enfrontar. Ha deixat clar que els admira profundament perquè han estat 14 anys entretenint el gran públic amb bons resultats. Ella serà l'encarregada de substituir-los a partir del setembre i sap que no pot cometre cap error.

Ana Rosa Quintana també té un gest amb Sandra Barneda

Ana Rosa ha revelat al seu programa com serà el plató de espai que presentarà Sandra Barneda, Así es la vida. Aquest projecte ocuparà l'horari que tenia Sálvame i hi ha molta expectació per veure què passarà. Quintana ha desitjat molta sort a la seva companya; ella no és la culpable de la desaparició de Sálvame.

Sandra Barneda i César Muñoz a la presentació de 'Así es la vida'
Ana Rosa Quintana ha desitjat sort a Sandra Barneda | GTRES

"El plató és meravellós, és molt bonic", ha comentat Quintana mentre Joaquín Prat els enviava "molta merda". Tots saben que la tensió és a dalt de tot perquè alguns col·laboradors de Sálvame se senten traïts.