Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú amb rostre molt seriós en 'Supervivientes 2023'

Una amiga de Bosco Martínez-Bordiú destapa l'última hora d'Adara Molinero

Bosco Martínez-Bordiú sap què ha passat entre elles les últimes hores

Bosco Martínez-Bordiú s'ha quedat sense paraules després de conèixer l'última informació que ha destapat una de les seves grans amigues en relació amb Adara Molinero.

Fa unes setmanes, 'la reina dels realities' va incendiar les xarxes socials amb l'última decisió que havia pres. Després de veure unes imatges de la seva nova parella amb Raquel Arias, va optar per deixar de seguir la noia a Twitter.

Muntatge d'Adara Molinero i Raquel Arias posant
Adara Molinero ha bloquejat Raquel Arias a totes les seves xarxes socials | Mediaset, @adara_molinero, E-Noticies, Instagram

Per això, a la gran amiga de Bosco Martínez-Bordiú no li va quedar més remei que pronunciar-se públicament sobre el que acabava de succeir. "A Bosco també el va enxampar per sorpresa, deia que parlaria amb ella", va assegurar Raquel al programa Así es la vida.

A més, no li va tremolar la veu a l'hora d'assegurar a Adara que cal acceptar que “les amistats entre nois i noies existeixen”. I és que, Arias considera que "perquè hi hagi amor entre dues persones", cal "fomentar la confiança i la comunicació":

"No vull que entre ells estiguin enfadats per mi[…]. L'únic que vull és que Bosco sigui feliç amb tu o sense tu. Això ho heu de triar entre vosaltres dos, jo simplement soc la seva amiga".

Ara, i després d'haver passat uns quants dies d'aquesta polèmica, Raquel s'ha tornat a pronunciar sobre aquesta delicada situació.Això sí, el que més ha pogut sorprendre Bosco Martínez-Bordiú ha estat la informació que ha destapat sobre la seva complicada relació amb Adara Molinero.

L'amiga de Bosco Martínez-Bordiú revela tota la veritat sobre Adara Molinero

Raquel Arias ha tornat a parlar clar i net sobre el punt en què es troba la relació amb la parella de Bosco Martínez-Bordiú. I ho ha fet, com calia esperar, al programa Así es la vida.

Després de tot el que ha passat entre ella i Adara Molinero, la noia ha volgut compartir amb l'audiència de Telecinco com ha evolucionat la relació amb la seva companya de reality.

Durant l'última emissió d'aquest programa, l'amiga de Bosco Martínez-Bordiú ha aprofitat l'ocasió per tornar a defensar la gran amistat que manté amb el guanyador de Supervivientes 2023.

Bosco Martínez-Bordiú i Raquel Arias amb el xec del premi de 'Supervivientes'
Raquel Arias ha tornat a defensar la seva amistat amb Bosco Martínez-Bordiú | Mediaset

Un cop més, Arias ha assegurat que està una mica cansada que "la gent no accepti l'amistat entre un noi i una noia". "És una cosa que no entenc i cal acceptar, que és preciós", ha afegit a continuació.

Tot i això, i malgrat la mala relació que manté amb Adara Molinero, la tertuliana de Telecinco ha deixat molt clar que no vol "que ells estiguin enfadats per mi". Segons l'exsupervivent, l'únic que hi ha entre ella i Bosco Martínez-Bordiú "és una simple amistat".

A més, i aprofitant l'ocasió, Raquel ha aclarit que des de fa sis anys manté una relació estable amb la seva parella. Encara que molts asseguren que no en parla mai, ha recordat alguns dels moments en què ha esmentat el seu noi a Hondures.

Captura d''Así es la vida' amb Raquel Arias com a col·laboradora
Raquel parla de la seva vida sentimental | Mediaset

"Des del dia u vaig parlar del meu 'cari' a l'illa. Els collarets de líder, les dedicatòries al full de nominacions… Hi ha estat present sempre, no sé per què ara resulta que no en vaig parlar", ha compartit la televisiva.

Per això, i després del gran enrenou que s'ha format, l'amiga de Bosco Martínez-Bordiú ha explicat les raons per les quals mai no en parla en públic:

"No l'esmento perquè respecto el seu treball aliè a la televisió i que no li agradin les xarxes socials i no els doni el mateix ús que jo. Fa sis anys que estic amb ell, estic immensament feliç i tant de bo molts trobessin una relació com la que tinc".