Muntatge d'Irene Urdangarin i Juan Carlos en una foto oficial seriosos
GENT

Els amics de Joan Carles I posen un sobrenom a Irene Urdangarin per l'última festa

Es revelen nous detalls sobre com va ser la festa del 86è aniversari del rei emèrit Joan Carles I a Abu Dhabi

El 5 de gener passat es va dur a terme la tan esperada festa d'aniversari de Joan Carles I a Abu Dhabi. L'expectació era màxima, ja que més enllà de la família també van assistir personalitats importants molt properes a l'emèrit.

Encara que no han transcendit gaires detalls sobre com va ser la celebració, alguns amics de Joan Carles que van assistir a l'aniversari sí que han parlat amb els mitjans de comunicació. Entre ells, Antonio i Rafael, del grup musical Los del Río.

Ells mateixos s'encarregaven de revelar el sobrenom amb què es refereixen tant a Irene Urdangarin com a Victòria Federica: "les netes".

Es destapen nous detalls sobre la festa d'aniversari de Joan Carles I

El 86è aniversari de Joan Carles I a Abu Dhabi s'ha dut a terme en la discreció més absoluta, malgrat que se sap que va comptar amb el suport de diversos dels seus nets i de les seves filles. Així i tot, sembla que la festa va ser un gran èxit, l'afecte va estar més que present i van passar un dia inoblidable.

El Rei Juan Carlos I al club nàutic de Sanxenxo
Joan Carles I va comptar amb les seves netes al seu aniversari | GTRES

Els membres de la família reial que van acudir a l'aniversari han esquivat la premsa per tots els mitjans, a excepció de Pablo Urdangarin. El jove, que sempre mostra la seva bona predisposició a atendre els mitjans de comunicació, reconeixia que tot havia anat “molt bé”.

Tanmateix, els que sí que s'han aventurat a revelar detalls sobre la vetllada han estat dos grans amics de Joan Carles I. El grup musical Los del Río parlava per al programa de Sonsoles Ónega.

Antonio i Rafael no podien faltar a la cita, ja que mantenen una gran relació des de fa molts anys amb Joan Carles, i ja havien acudit a unes altres festes organitzades per ell. Els cantants ressaltaven la bona actitud, sobretot, de "les netes", sobrenom amb què es referien a Irene Urdangarin i Victòria Federica.

Irene Urdangarin i Victoria Frederica de compres
Irene Urdangarin i Victòria Federica van anar a la festa d'aniversari del seu avi | Europa Press

Sense voler entrar en gaires detalls, els cantants donaven a entendre que tant Irene com Victòria havien estat acompanyant Joan Carles en tot moment durant la celebració.

Joan Carles I va passar un aniversari inoblidable amb els seus

Més enllà de comptar amb el suport de figures importants de la nostra societat, per a l'emèrit era fonamental tenir la família al seu costat. Pel que fa a això, Los del Río han mantingut que "va gaudir moltíssim dels seus nets i les seves filles".

A més, l'opinió que tenen els artistes andalusos sobre els nets de Joan Carles I és molt bona. "Que jo sàpiga, han estat gairebé tots. Els nens, encantadors, molt senzills i normals", han assegurat.

No hi ha dubte que haurà estat una vetllada molt especial i significativa per a Joan Carles I que no oblidarà.