Muntatge d'Almudena Cid somrient amb un mocador rosa al cap i Patricia Pardo somrient
GENT

Almudena Cid deixa al descobert les seves intencions després de néixer el fill de Patricia Pardo

Almudena Cid no està disposada a pronunciar-se i no vol tenir problemes amb el seu exmarit, el presentador Christian Gálvez

Patricia Pardo ha donat a llum Luca, el seu primer fill en comú amb Christian Gálvez, l'exmarit d'Almudena Cid. La gimnasta ha deixat al descobert quin és el pla després d'aquest succés: mantenir-se al marge. Tothom estava pendent de la seva primera reacció i podria haver aprofitat per carregar contra el presentador, però no ho ha fet.

Almudena no té intenció de parlar sobre Christian i Patricia. Els seus conflictes són cosa del passat i no activarà la guerra. Per això, ha publicat una foto relacionada amb la seva trajectòria professional per desviar l'atenció.

Captura de l'story d'Almudena Cid sobre el Club Rítmica Almacelles
Almudena Cid no vol tenir més problemes | Instagram, @almudenacid

Almudena Cid va fer diverses entrevistes i de forma indirecta es va referir a Christian Gálvez. De fet ha reconegut obertament que el seu procés de separació va ser força dur i va haver de demanar ajuda a professionals. Afortunadament ara gaudeix d'una etapa diferent, per això no l'han afectat les novetats de Patricia Pardo.

Christian i Patricia van compartir la primera foto del nadó i el públic no ha deixat d'observar Almudena des d'aleshores. Tot i això, l'escriptora té un pla per no veure's involucrada en aquest escàndol. Ha decidit continuar amb la seva trajectòria i centrar-se en altres assumptes per no haver d'opinar sobre el nadó de Christian.

Almudena continua gaudint de la passió per l'esport i ha mostrat com ha estat el seu últim esdeveniment. Aquesta notícia coincideix amb el naixement del fill de Patricia Pardo i ha aprofitat per no donar declaracions sobre això. S'estima més parlar de la seva trajectòria professional i no llançar cap opinió sobre el seu exmarit.

Les bones intencions d'Almudena Cid

Tot i que Almudena Cid mai ha atacat Patricia Pardo de manera directa, la presentadora es va sentir ofesa. Per aquest motiu, abans de donar a llum, va donar una entrevista a Pronto.

Patricia va assegurar que la seva relació amb Cristian Gálvez no té res a veure amb el patiment d'Almudena. La periodista es va separar, més endavant va conèixer Gálvez i quan ell va estar solter van iniciar una relació. Les noves intencions d'Almudena són no obrir aquest debat una altra vegada.

Muntatge de fotos de Patricia Pardo, amb rostre neutre, i al costat una imatge d'ella lluint panxa d'embarassada i una altra imatge del seu marit, Christian Gálvez
Patricia Pardo va defensar la seva història amb Christian Gálvez | Mediaset, Instagram, @patriciapardo_tv, e-noticies.cat

Durant la seva última aparició pública, Almudena va sortir corrents per no haver d'escoltar cap pregunta relacionada amb el nadó de Patricia. Així que a ningú no li ha estranyat que hagi aprofitat el seu nou projecte professional per no fer comentaris. La seva intenció és no veure's esquitxada per aquesta notícia que, per a molts, ha estat motiu de felicitat.

El seu pla és no participar en aquesta polèmica i no pas alimentar la tensió. Mentrestant, Patricia gaudeix d'un dels moments més feliços de la seva vida després de donar a llum el que és el tercer fill.