Muntatge de fotos de primer pla d'Almudena Cid i, darrere seu, una imatge en blanc i negre amb la seva exparella, Christian Gálvez amb un emoji de cor trencat
GENT

Almudena Cid té un gest amb què demostra que Christian Gálvez és passat

Almudena Cid comparteix un vídeo a les xarxes socials amb què deixa clar que la seva relació amb Christian Gálvez ja és història

Almudena Cid ha tornat al seu perfil d'Instagram amb un post on ha compartit un resum del seu darrer viatge amb Gerardo Berodia. Gest amb què ha deixat clara una cosa: la seva relació amb Christian Gálvez ja és cosa del passat.

Fa uns dies, Almudena no va tenir cap problema a revelar a través d'aquesta xarxa social el destí que havien triat per a la darrera escapada romàntica. Tal com va compartir en algunes de les seves històries, tant ella com l'exfutbolista van fer les maletes per passar uns dies a Nova York.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Almudena Cid ha aconseguit superar la seva ruptura amb Christian Gálvez | @almudenacid, Instagram

Durant la seva estada, Almudena Cid i la seva parella han pogut gaudir de la cultura i la gastronomia del lloc. No obstant això, també han tingut temps per fer alguna compra nadalenca.

I va ser precisament al Jersey Gardens Mall on l'ex de Christian Gálvez va viure un dels moments més divertits de tot el viatge. Sense poder contenir el riure, la participant de MasterChef Celebrity va explicar a tots els seus followers el que li havia passat als banys del centre comercial.

Muntatge amb Almudena Cid somrient amb un vestit vermell i Gerardo Berodia somrient amb una samarreta verda
Almudena Cid i Gerardo Berodia ja han tornat del seu viatge per Nova York | e-noticies.cat, Europa Press, Instagram, @berodia_10

"M'he ficat al bany i no tancava la porta. Aleshores, he agafat la maleta i l'he posat damunt del vàter per poder tancar la porta. I després una altra odissea per sortir del bany", assegurava Almudena Cid amb els ulls plens de llàgrimes de tant riure.

Dies després de compartir aquest divertit vídeo, Almudena ha tornat al perfil d'Instagram amb un resum del viatge pels Estats Units. Moment en què ha deixat clar que la seva història amb Christian Gálvez està totalment tancada.

Almudena Cid deixa clar que la seva història amb Christian Gálvez ja és cosa del passat

Almudena Cid ha tornat al seu perfil d'Instagram per compartir amb tots els seus seguidors "un petit resum de l'escapada a Nova York" amb Gerardo Berodia. Al vídeo, podem veure alguns dels moments que la parella ha viscut durant el seu romàntic viatge.

Tot i això, ha estat en la descripció d'aquest post on l'exgimnasta rítmica ha revelat el motiu principal de la seva visita a aquesta ciutat. "Quatre dies que han donat per a molt, i sense aquest fred que esperava que fes. Quina sort haver pogut gaudir una vegada més del xou immersiu més al·lucinant que he vist mai".

Com calia esperar, aquesta romàntica publicació d'Almudena Cid no ha passat desapercebuda per als seus seguidors. Tant és així que molts no han tingut objeccions a alegrar-se per aquesta nova etapa de la seva vida.

"M'alegro molt que hagis trobat un nou amor, després del teu patiment", ha assegurat un internauta a Almudena.

"Les flors creixen a partir dels moments més foscos. La porta de la felicitat s'obre cap a dins, cal retirar-se una mica per obrir-la", li ha escrit un altre usuari de la xarxa social.

No hi ha cap dubte que Almudena Cid viu un dels millors moments de la seva vida. Tot i que ho va passar malament amb el seu divorci, tot apunta que l'actriu ha tornat a creure en l'amor, i tot gràcies a Gerardo Berodia.

Muntatge amb Almudena Cid rient amb un barret de palla i Gerardo Berodia somrient, amb els seus missatges a Instagram
Almudena Cid oficialitza la seva relació amb Gerardo Berodia a través de les xarxes | e-noticies.cat, Instagram, @almudenacid

I prova d'ells és la bonica declaració d'amor que li va dedicar l'11 de novembre passat a través de les xarxes socials. Aquell dia, l'exgimnasta rítmica va publicar al perfil d'Instagram les seves primeres fotografies al costat de l'amor de la seva vida.

"Gràcies per fer-me sentir estiu a l'hivern", va escriure Almudena Cid en aquest post. "Quina sort ens hem hagut de trobar-nos. T'estimo", li va respondre ell a través d'un comentari.