Primer pla d'Almudena Cid amb rostre molt somrient en un photocall

Almudena Cid comparteix un vídeo que l'ha ajudat a superar Christian Gálvez

Almudena Cid ha tornat a les xarxes socials per compartir un record molt especial

Almudena Cid ha tornat a les xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors un vídeo molt especial per a ella. I és que, segons ha confessat l'exgimnasta rítmica, aquesta peça audiovisual l'ha ajudat molt amb el complicat i dolorós divorci.

Després de 15 anys junts i 11 com a marit i dona, l'esportista i Christian Gálvez van anunciar el final del seu matrimoni a finals del 2021.Un contratemps que tots dos van afrontar de maneres molt diferents.

Muntatge de fotos d'Almudena Cid i una imatge antiga, on apareix Christian Gálvez, el seu exmarit, fent-li un petó a la galta
Almudena Cid ho va passar molt malament després del seu divorci de Christian Gálvez | España Diario

I és que, mentre que el presentador de Telecinco aviat va trobar l'amor als braços de Patricia Pardo, a Almudena Cid li va costar molt més girar full.

Tant és així que, alguna vegada, l'actriu no ha tingut cap problema a verbalitzar públicament el seu dolor. Segons ella, va viure el seu divorci com si anés a competir "amb un menisc trencat". Tot i que també va deixar clar que “un dia deixa de fer mal, comences a minimitzar i arriba un moment en què el problema deixa de ser un problema”.

Durant diversos mesos, Almudena Cid es va sentir molt acollida i acompanyada per tots els seus éssers estimats. Tot i això, el que més la va ajudar a superar aquest dur revés van ser dues coses molt importants per a ella: el seu llibre i els seus records com a esportista d'elit.

Una cosa que l'actriu va deixar clar en una de les seves darreres intervencions a les xarxes socials. Fa unes setmanes, va tornar al compte de Twitter per promocionar Caminar sin punteras, la seva primera novel·la.

Aquell dia, Almudena Cid va assegurar que "va ser molt terapèutic" plasmar en aquesta novel·la la seva dolorosa experiència. Ara, ha anat a Instagram per compartir amb els seus més de 272.000 followers el vídeo que l'ha ajudat a superar Christian Gálvez.

Almudena Cid publica a les xarxes el vídeo que més l'ha ajudat aquest darrer any

Almudena Cid ha rescatat el vídeo que més l'ha ajudat a superar el divorci de Cristian Gálvez. I com s'esperava, ha volgut compartir aquest moment tan especial amb la resta de la comunitat d'Instagram.

Fa tot just unes hores, l'esportista ha publicat al seu perfil un record de "fa 15 amos". Més concretament, del 23 d'agost del 2008, data en què va executar la seva actuació final dels Jocs Olímpics de Pequín, les seves últimes olimpíades.

Christian Gálvez i Almudena Cid al seu casament somrients
Almudena Cid comparteix el vídeo que la va ajudar a superar el divorci | GTRES

Segons es pot veure en aquesta peça audiovisual, Almudena Cid va escollir la peça musical, Nessun Dorma, per acompanyar aquest exercici carregat de sentiment.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció d'aquest post ha estat el missatge que ha escrit. I és que, tal com ella mateixa ha confessat, aquest moment l'ha ajudat molt durant aquest darrer any:

"Quantes vegades he tornat a aquest moment al llarg d'aquest any per trobar-me". Amb aquestes paraules, Almudena Cid ha tornat a deixar clar com ha estat de complicat per a ella el seu divorci de Christian Gálvez.

Però la publicació d'aquest record no ha estat una mica fortuït. I és que l'actriu ho ha compartit per donar el tret de sortida a l'inici del Mundial de Gimnàstica Rítmica, que ha començat aquest mateix dimecres, 23 d'agost.

"És preciós recordar aquest dia al costat de l'inici del mundial de gimnàstica rítmica. Coincidirà amb el tancament a tota una vida dedicada al periodisme de la meva amiga, Paloma del Río. T'estimo, gràcies per la teva veu".

Primer pla d'Almudena Cid amb rostre somrient en un photocall
Almudena Cid rep l'afecte dels seus seguidors | GTRES

Els seguidors d'Almudena Cid no han trigat a pronunciar-s'hi. I, com calia esperar, l'exgimnasta rítmica ha rebut una gran quantitat de missatges de suport.

"Els pèls de punta i després de llegir Caminar sin punteras, connecto molt més amb aquesta esportista", ha assegurat un usuari d'aquesta xarxa social.