Primer pla d'Alma Bollo seria a 'Supervivientes'

Alma Bollo aconsegueix la segona oportunitat que ho canvia tot a 'Supervivientes'

Alma Bollo no s'imagina el que passarà en els pròxims dies

Alma Bollo ha viscut un dels pitjors dies a Supervivientes 2023. No obstant això, la filla de Raquel Bollo rebrà l'oportunitat que podria suposar un abans i un després dins del concurs.

Durant la gala de dimarts, 6 de juny, Alma i el seu grup d'amics es van endur una inesperada sorpresa. I és que el que menys s'esperaven era que Artùr s'anés a convertir en el primer salvat per l'audiència del format.

Laura Madrueño, Jonan Wiergo i Artùr Dainese a 'Supervivientes 2023' a la cerimònia de salvació del programa del 6 de juny de 2023
Alma Bollo, en xoc després d'assabentar-se de qui és el salvat de la setmana. | Mediaset

Però, després d'aquest cop dur, la jove encara tenia l'esperança que tant ella com Jonan es deslliuressin de l'expulsió. Una cosa que, per desgràcia, no s'ha produït.

I és que, després de sotmetre's a la decisió de l'audiència, Alma Bollo s'ha convertit en l'última eliminada de Supervivientes 2023. No obstant això, la seva sortida de la competició ha estat molt diferent de la de la resta dels seus companys.

Alma Bollo no s'ho espera

Segur que Alma Bollo estarà molt agraïda a l'organització de Supervivientes per la nova oportunitat que rebrà. I és que, tot i haver estat l'expulsada de la setmana, el programa ha volgut fer-li un últim regal.

Abans de sortir de la Palapa, la influencer ha volgut pronunciar unes paraules. Després d'afirmar que “mai” s'havia imaginat que la seva sortida seria així, amb Jonan com el seu oponent, la jove ha destacat la seva forta personalitat:

“Al final, jo em mostro tant per les coses bones com per les dolentes. He arribat fins aquí i m'he superat en tots els aspectes que tenia per superar-me. Per a mi, he estat una molt bona supervivent".

Tot i aquest dur moment, Alma Bollo ha volgut deixar clar que està molt contenta “d'haver arribat fins aquí” i d'emportar-se “la gent que m'emporto”.

Captura del programa 'Supervivientes' del dijous 8 de juny on surten diversos dels concursants
Alma Bollo es converteix en l'última expulsada del reality | Telecinco

A més, ha volgut veure el costat bo d'aquesta situació. I és que cada vegada li falta menys per retrobar-se amb el seu “bebè”. “Tinc moltes ganes de veure la meva família”, ha assegurat Alma entre llàgrimes.

Però abans de marxar definitivament, ha dedicat unes boniques paraules a tots els seus companys. No obstant això, les dues persones en les quals s'ha volgut centrar han estat, com era d'esperar, Jonan i Adara.

I és que, al llarg d'aquesta aventura, han estat els dos companys amb què Alma Bollo més ha connectat. Per això, no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'acomiadar-se d'ells com es mereixen.

La sevillana ha assegurat a la influencer que no surt “amb un germà, jo surto amb dos”. “Has estat les meves mans i els meus peus, t'estàs coronant com a supervivent”, ha afegit a continuació.

Captura de 'Supervivientes' amb Alma Bollo amb un sac a les esquenes el 8 de juny de 2023
Alma Bollo podrà tornar a la platja per unes hores | Mediaset

“Gràcies per deixar-me veure la persona meravellosa que ets, gràcies per deixar-me ser i per deixar-me estar-hi. Segueix fent el que et diu el teu cor, lluita sempre pel que vols”, li ha dit Alma Bollo a Adara. “T'estic esperant a fora amb els braços oberts".

Però la cosa no ha acabat aquí. Després de sortir de la Palapa, la jove ha pogut parlar amb la seva mare. No obstant això, el que més ha impactat a l'audiència de Supervivientes és el regal que rebrà la sevillana en els pròxims dies.

Tal com va anunciar Carlos Sobera, dissabte que ve, Alma Bollo tornarà a la platja per celebrar els 100 dies de concurs. No obstant això, ja no formarà part de l'equip de concursants.