Muntatge de Gloria Camila Ortega amb Rocío Carrasco i una captura del vídeo amb què celebra el seu aniversari

GENT

El dard enverinat de Gloria Camila Ortega a Rocío Carrasco el dia que compleix 28 anys

Gloria Camila fa 28 anys enmig d'un gran moment personal i rep un regal que no passarà desapercebut

Gloria Camila Ortega està d'enhorabona, ja que avui fa 28 anys enmig d'un gran moment personal. Després d'haver superat l'huracà que va suposar la docusèrie de la seva germana, Rocío Carrasco, ara Gloria es mostra més forta que mai.

Tot i les crítiques que rep diàriament, la filla d'Ortega Cano deixa clar que no pensa permetre que res l'afecti. Just per això, s'ha bolcat completament en altres projectes que emprèn amb gran il·lusió.

Primer pla de Gloria Camila Ortega amb el rostre decantat i seriós
Gloria Camila celebra el seu aniversari en un gran moment | GTRES

Per exemple, aquest mateix dissabte 24, Gloria presentarà la primera col·lecció de Bakkus, la seva nova signatura de moda. "Estic molt contenta amb aquest projecte, fa gairebé dos anys que estem amb això", confessava a La Razón. "Serà de roba i traurem la col·lecció primavera-estiu i és una cosa que em fa moltíssima il·lusió".

Però això no evita que ella segueixi recordant-se de certa gent que ja no forma part de la seva vida, com la seva germana Rocío Carrasco. Així, en el missatge que ha compartit en xarxes socials amb motiu del seu aniversari, la noia ha tingut certes paraules per a "aquestes absències" que sempre té presents a la seva vida.

Gloria Camila Ortega fa 28 anys en un gran moment

Absències com la de Rocío Carrasco, que fa anys que està allunyada dels seus germans i de la resta de la família. "Un any més", ha celebrat. "Un any més de vivències, d'aprenentatge, de molt esforç, de molta capacitat emocional, de valentia i sobretot de rialles, plors i alegries", s'ha sincerat a les xarxes socials.

Aquí és quan també ha volgut fer especial èmfasi en les "absències, presències que després se'n van anar, en l'amor i el desamor", afegia.

Captura de les stories de Gloria Camila amb el tàper de menjar que li han regalat
Gloria Camila rep un regal molt especial | Redes sociales

D'aquesta manera, Gloria Camila ha volgut agrair-li "a tots els que han estat partícips d'aquest any, gràcies a aquells que em doneu suport i m'ajudeu, que em mostreu i demostreu que sou i esteu", concloïa.

Encara que aquest no seria l'únic dard enverinat que llança a la seva germana, ja que la jove ha tornat a presumir de la gran relació que manté amb la seva tieta Gloria Mohedano.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que ahir la seva tieta li va fer un regal molt especial d'aniversari. Ni més ni menys que un riquíssim tupper de menjar casolà ple de filets empanats i croquetes. "La meva tia Gloria és la millor", ha compartit emocionada presumint de lo unida que està a aquesta part de la família.