Captura de 'Supervivientes' amb Alejandro Nieto sentat a la palapa el 15 de juny de 2023

Alejandro Nieto no es talla i deixa clar qui hauria de guanyar 'Supervivientes'

Alejandro Nieto deixa clar qui hauria de guanyar 'Supervivientes'

Alejandro Nieto sempre s'ha caracteritzat per ser força clar i contundent a l'hora de donar la seva opinió i en aquest cas no ha estat diferent.

Després de tornar a 'Supervivientes' com a fantasma del passat, el que va ser guanyador de l'anterior edició té molt clar qui s'ha de fer amb el xec de 200.000 euros.

Així, no s'ha tallat a l'hora de respondre directament a la pregunta d'Ion Aramendi: "Qui hauria de guanyar 'Supervivientes'?", ha buscat saber el presentador.

Alejandro Nieto comuncia la seva decisió a Laura de cedir la seva recompensa a Adara i Artur
Alejandro Nieto ha pogut conèixer els supervivents. | Telecinco

I ell sembla tenir-ho força clar. "Crec que tots s'ho mereixen", ha començat dient el xicot de Tania Medina.

"Per començar, he de dir que Jonan ha estat tot un descobriment", s'ha sincerat. "M'encanta, és una gran persona. És com un amic que sempre he volgut tenir, tant jo com la meva Tania, que també segueix molt el programa".

Alejandro Nieto deixa clar qui hauria de guanyar 'Supervivientes'

"Però si aquí hauria de guanyar algú, em mullaré i és Asraf. És un gran supervivent", va sentenciar Alejandro Nieto.

"Fa de tot, s'aixeca a les 5:00 hores del matí i no para. Asraf és un 4x4, el mateix et fa de menjar, que et parteix el coco, que et pesca o neteja el peix", ha enumerat les qualitats del jove.

"Per mi, quant a supervivència, Asraf té moltes paperetes per guanyar el concurs", ha valorat. Tot i això, molts s'han queixat una vegada més pel suposat favoritisme que veuen cap a Beno. Sobretot, perquè Alejandro és força amic d'Isa.

Tot i això, sembla que Oriana també comparteix la mateixa opinió. "M'agrada molt tant Asraf, com Jonan i també Adara, entre ells 3 hi ha el meu guanyador, els 5 em cauen bé, però ells són els meus preferits per guanyar", ha reconegut