Primer pla d'Alejandra Rubio amb cara d'indiferència a 'Fiesta'

Alejandra Rubio destapa les veritables intencions de Daniel Sancho: 'Ho ha demanat'

Alejandra Rubio sap quina és l'estratègia de Daniel Sancho

Alejandra Rubio ha sorprès una tarda més a 'Así es la vida' aportant informació molt rellevant sobre el cas de Daniel Sancho.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que tot sembla indicar que podria ser condemnat a mort per l'assassinat d'Edwin Arrieta.

De lluny és sabut que la justícia tailandesa és implacable. A més, el fill de Rodolfo Sancho ja estaria al corrent i s'hauria assabentat de la seva possible condemna gràcies als seus companys de presó, ja que tots els mitjans se n'estan fent ressò.

Captura de pantalla d''Así es la vida' on es mostra Alejandra Rubio donant l'última hora del cas de Daniel Sancho
Alejandra Rubio fa saltar les alarmes sobre Daniel Sancho | Mediaset

Segons apunta Alejandra Rubio, li interessa a ell alguna cosa. I és que sembla que el pla de Daniel és generar el màxim enrenou possible als mitjans de comunicació, potser per aconseguir que la justícia de Tailàndia no sigui tan implacable amb ell.

"Daniel Sancho sap perfectament el bombo que se li està donant al cas i ho ha demanat ell", ha assenyalat sobre això la filla de Terelu Campos.

Ahir mateix, Alejandra compartia amb els seus companys de 'Así es la vida' que Daniel Sancho s'havia encarregat també de transmetre als amics que hi havia coses d'Edwin "que no li quadraven".

Alejandra Rubio dona l'última hora sobre Daniel Sancho

I aquesta és a parer seu la clau de tot, cosa que l'impulsava a cometre el seu terrible crim. "La clau per a mi és que Sancho manifesta a algun dels seus amics que hi ha coses d'Edwin que no li quadren", explicava la col·laboradora.

Mentre que, per part seva, Edwin semblava estar molt enamorat i fins i tot tenia plans de futur a Espanya. "Es volia mudar a Espanya i comprar una casa per muntar una clínica aquí", afegia Alejandra.

Alguna cosa que al fill de Rodolfo Sancho no li feia gaire gràcia, i és que no entenia l'actitud de la seva suposada parella. "És una cosa que Sancho manifesta als seus amics, de no sé en quin pla va aquesta persona perquè està fent coses que no em quadren", al·legava sobre això.

Plànol de Daniel Sancho amb el tors nu a la platja
Daniel Sancho s'enfronta a la pena de mort | instagram , danisanchobanus

Ara, l'última cosa que es comenta és que Daniel podria haver tingut la intenció de casar-se a Tailàndia, però amb una altra persona.

Sigui com sigui, queda clar que la situació es complica per moments per a Daniel, que actualment espera la visita de la seva mare, Silvia Bronchalo.